„Fotogenijai“ nuotr.
Atrankos

Sužibėti „Eurovizijoje“ trokštanti Kotryna Juodzevičiūtė: ,,Kada, jei ne dabar?“

„Fotogenijai“ nuotr.
„Fotogenijai“ nuotr.

Jau šį šeštadienį Lietuva užgniaužusi kvapą stebės grandiozinį nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalą, kuris bus tiesiogiai transliuojamas iš Klaipėdos „Švyturio“ arenos. Viena iš finalininkių – išskirtinio balso savininkė Kotryna Juodzevičiūtė. Jos atliekama daina „Love Shadow“ sulaukia skirtingų vertinimų, tačiau akivaizdu, jog be dėmesio jos pasirodymas neliks.

– Labas, Kotryna! Visų pirma, atskleisk mums, kodėl nusprendei pasirodyti atrankoje?

– Iš tiesų, seniai apie tai svajojau, bet praėjusiais metais, apsilankiusi didžiojoje „Eurovizijoje“, supratau, jog reikia ryžtis sužibėti pačiai. Kada, jeigu ne dabar?

– Praėjusiais metais buvai viena iš Donato Montvydo „eurovizinės“ komandos narių. Kas labiausiai įsiminė po šio nuotykio Stokholme?

– Ten viskas buvo labai profesionalu, kiekvienas žingsnis apskaičiuotas. Išties, niekam negailima laiko ir pastangų, visi buvo pasiryžę sukurti kiek įmanoma geriausią šou.

– Kaip gimė daina „Love Shadow“? Kas jos autorius?

– Dainą parašė Aminatos prodiuderis Kaspars Ansons ir Ash Hicklin. Autoriai puikūs, pasitikiu jais ir tikiu savo daina. Labai džiaugiuosi, jog patys autoriai pasitikėjo manimi ir pasiūlė atlikti šį kūrinį.

kotryna– Kaip jautiesi suvokdama, kad pasiekei atrankos finišo tiesiąją?

– Netikėta, keista, bet tuo pačiu labai džiugu ir gera, kad buvau išgirsta. Žiūrovai pajuto ir suprato. Tiesiog esu dėkinga likimui, kad viskas taip susiklostė.

– Kaip manai, ar ilgas atrankos procesas išsekina dalyvius, ar labiau padeda jiems atrasti save, taisyti klaidas ir galų gale pateikti žiūrovui tobulai išpuoselėtą pasirodymą?

– Ir taip, ir taip. Tikrai pavargstama fiziškai, nes reikia skubėti, daug ruoštis, atsiranda daugiau veiklos, bet emociškai viduje tai padeda susitvarkyti, pažinti iki galo savo pasirodymą, dainą, su ja susigyventi, apsigyventi „Eurovizijoje“.

– Kaip manai, ar „Švyturio“ arenos scenoje tavo pasirodymas atrodys įtikinamiau?

– Visada juokiamės su komanda, kad man atsistojus priešais didelę žiūrovų minią sukyla noras ir azartas parodyti viską, ką galiu. Kuo didesnė scena, tuo labiau jaučiu, kad esu klausoma, stebima, ir noriu pasirodyti geriausiai. Būtent todėl džiaugiuosi, kad finalas vyks „Švyturio“ arenoje.

– Atrankos metu demonstravai įvairius įvaizdžius. Ar jau išsirinkai, kaip atrodysi finale? Kas Tave rengs?

– Mane visąlaik rengė Glorija Gžimalaitė. Ji yra be galo gabi, jauna stilistė. Tikrai būsime balti (šypsosi – red. pastaba). Galbūt kažką šiek tiek koreguosime, bet liksime prie paskutiniojo įvaizdžio.

kotryna3– Scenoje kartu su tavimi pasirodo pritariantieji vokalistai. Kaip su jais susipažinai?

– Iš tikrųjų jie visi labai natūraliai atsirado mano komandoje iš skirtingų vietų. Juos išsirinkti padėjo profesionalai, bet galutinis sprendimas buvo mano, nes norėjau, kad scenoje su manimi stovėtų žmonės, kurie artimi mano sielai, su kuriais turiu kažką bendro ir kurie būtų kažkuo panašūs į mane, nes tik taip užsimezga ryšys scenoje. Tokie jie ir yra – visi skirtingi, unikalūs, bet tuo pačiu turintys tą pačią „paslaptį“.

– Ar šių metų atrankoje buvo bent viena daina be „Love Shadow“, kuri Tau patiko?

– Man patiko Sasha Song daina, graži ir Gabrieliaus. Na, „Fusedmarc“ taip pat prigriebčiau į kokį kitokį repertuarą, bet juk ir Greta Zazza turi hitą. Ach! Man visos jos puikios!!! Bet mano „Love Shadow“ yra pati artimiausia ir į jokią kitą jos nekeisčiau (šypsosi – red. pastaba).

– Kotryna, labai dėkojame už nuoširdžius atsakymus. Kokią žinutę norėtum perduoti „Eurodiena.lt“ skaitytojams ir visiems konkurso gerbėjams?

– Kviečiu visus pamėginti atrasti savo „meilės šešėlį“. O galbūt tai padaryti padės mano daina?

Ar jau nusprendėte, ką palaikysite šį šeštadienį? Galbūt savo balsą skirsite Kotrynai Juodzevičiūtei? Kviečiame dar kartą pasimėgauti atlikėjos pasirodymu nacionalinės atrankos pusfinalyje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus