SBS nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

Australijai atstovaus Isaiah su balade „Don’t come easy“

SBS nuotr.
SBS nuotr.

Šįryt Australijos transliuotojas specialiai surengtame renginyje Melburne paskelbė, jog šaliai 2017 metų „Eurovizijoje“ atstovaus Isaiah su kūriniu „Don’t come easy“.

Kilęs iš mažo Moamos miestelio, septyniolikmetis Isaiah Firebrace išgarsėjo pernai laimėjęs Australijos „X faktorių“. Isaiah jau spėjo patirti tarptautinės sėkmės skonį, kadangi atlikėjo singlas „It’s gotta be you“ tapo platininiu Švedijoje, taip pat šiltai buvo priimtas į Danijos, Norvegijos, Kanados ir JAV radijo stočių topus. „Eurovizijoje“ atlikėjas dainuos kūrinį apie kovą už savo siekius ir svajones, netgi tuomet, kai nėra lengva. Išties, šis atlikėjas žino, ką reiškia eiti savo tikslo link. Dar neseniai Isaiac kiekvieną savaitę po 6 valandas važinėdavo iš savo miestelio į vokalo pamokas Melburne, tikėdamasis kada nors tapti profesionaliu vokalistu, o jau gegužę pasaulis stebės jo muzikinius pasiekimus „Eurovizijoje“.

Isaiah – „Don’t come easy“:

Australijos atstovas Isaiah pasirodys pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, vyksiančiame gegužės 9 dieną. Kaip vertinate šios šalies konkursinį kūrinį?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus