EBU nuotr.
Organizavimas

2017 metų „Eurovizijos“ vedėjais taps Ukrainoje garsių vyrų trijulė

EBU nuotr.
Nuo kairės: Volodymyr, Oleksandr, Timur / EBU nuotr.

Šiandien EBU paskelbė, jog pirmą kartą „Eurovizijos“ istorijoje dainų konkursą ves trys vyrai – Volodymyr Ostapčuk, Oleksandr Skičko ir Timur Mirošnyčenko.

Šių metų konkurso vedėjai buvo renkami keliais etapais. Kandidatai turėjo įrodyti savo sugebėjimus vesti tiesioginius renginius, taisyklingai šnekėti anglų kalba, puikiai juokauti ir pan. Galų gale renginio prodiuseriai nusprendė, jog Vladimir ir Aleksandr ves visas tris tiesiogines „Eurovizijos“ transliacijas, o Timur įsitaisys „žaliajame kambaryje“, kuriame atlikėjai su jauduliu lauks rezultatų.

Oleksandr Skičko – populiarus Ukrainos parodijų meistras ir profesionalus dainininkas. „Aš labai laimingas ir susijaudinęs. Tapti „Eurovizijos“ vedėju yra didžiulė garbė ir rimtas iššūkis. Nekantriai laukiu darbo pradžios“,  – komentavo Aleksandras.

Volodymyr Ostapčuk veda rytinę televizijos laidą, groja akordeonu ir profesionaliai užsiėmė šokiais. Apie savo dalyvavimą renginyje Volodymyr teigia: „Aš labai džiaugiuosi galėdamas vesti tokio masto renginį. Tai didelis darbas, tačiau esu įsitikinęs, jog bus smagu.“

Timur Mirošnyčenko – Ukrainos nacionalinės televizijos „eurovizinis“ ekspertas. Jis ne tik komentuoja dainų konkurso transliacijas nuo 2011 metų, tačiau jau spėjo išbandyti save kaip „Vaikų Eurovizijos“ vedėjas 2009 ir 2013 metais. „Man „Eurovizija“ yra žymiai daugiai nei paprastas šou. Tai reikšminga mano gyvenimo dalis! Tai mano tarptautinė šeima“, – įspūdžiais pasidalijo Timur.

Primename, jog 2017 metų „Eurovizijos“ dainų konkursas bus surengtas Kijevo Tarptautiniame parodų centre, o tiesiogines renginio transliacijas stebėsime gegužės 9, 11 ir 13 dienomis.

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus