Iš asmeninio albumo
Eurovizija 2017 (dalyviai)

Po 12 metų pertraukos Omar Naber dar sykį atstovaus Slovėnijai „Eurovizijoje“

Iš asmeninio albumo
Nuotr. iš asmeninio albumo

Šį vakarą vykusiame Slovėnijos nacionalinės atrankos „EMA 2017“ finale pergalę iškovojo komisijos favoritas Omar Naber. Atlikėjas Kijeve pasirodys su kūriniu „On My Way“.

Iš viso dėl galimybės atstovauti šaliai finale kovojo 8 dalyviai. Omar Naber surinko daugiausia komisijos balų, tačiau užėmė antrą vietą žiūrovų balsavime, nusileidęs vaikinų duetui BQL. Vis dėl to, tai nesutrukdė atlikėjui bendroje lentelėje išlikti lyderiu ir jau po mažiau nei trijų mėnesių „On My Way“ išgirs visos Europos klausytojai.

Simboliška, tačiau antrą sykį šaliai atstovausiantis 35-erių Omar Naber prieš dvylika metų pasirodė būtent Kijevo „Eurovizijoje“. Tuomet atlikėjo parašytas dramatiškas kūrinys „Stop“ neperžengė pusfinalio barjero ir liko 12-toje vietoje. Vėliau vaikinas 2009, 2011 ir 2014 metais nesėkmingai dalyvavo Slovėnijos nacionalinėse atrankose, o pernai laimę bandė ir Šveicarijoje.

Primename, jog pernai atlikėja ManuElla su kūriniu „Blue and Red“ „Eurovizijos“ pusfinalyje liko 14-toje vietoje. Omar Naber antrą sykį Kijeve bilieto į konkurso finalą sieks gegužės 9 dieną vyksiančiame pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje.

Kviečiame išgirsti kūrinį:

Omar Naber – „On My Way“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus