Iš asmen. albumo
Eurovizija 2017 (dalyviai)

Devintas kartas nemelavo – Claudia Faniello atstovaus Maltai „Eurovizijoje“

Iš asmen. albumo
Iš asmeninio albumo

Daugkartinė Maltos nacionalinių atrankų dalyvė Claudia Faniello šįvakar pateikė staigmeną ir iškovojo teisę atstovauti šaliai „Eurovizijos“ dainų konkurse. Kijeve atikėja pasirodys su kūriniu „Breathlessly“.

16 dalyvių varžėsi nacionalinės atrankos finale, o rezultatą šiemet, skirtingai nei kelerius pastaruosius metus, lėmė tik žiūrovų balsai. Daugiausia jų surinko 28-erių Claudia Faniello, antroje vietoje palikusi Janice Mangion. 

Maltos atstovė savo muzikinę karjerą pradėjo vos dvylikos metų, dalyvaudama įvairiuose televizijos projektuose. Jau 2003 metais turėjo progą dainuoti grojant nacionaliniam orkestrui, o 2006 metais prasidėjo, kaip vėliau paaiškėjo, ilgas ir sunkus Claudios kelias į „Eurovizijos“ dainų konkursą. Atlikėja vėliau dar septynis kartus – 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 ir 2013 metais – bandė laimę nacionalinėje atrankoje. Padariusi 4 metų pertrauką atlikėja sugrįžo devintąjį kartą ir pagaliau pasirodys didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje. Verta paminėti, jog Claudios brolis Fabrizio Faniello du sykius atstovavo Maltai konkurse ir užėmė 9 (2001 m.) ir 24 (2006 m.) vietas.

Kūrinys „Breathlessly“ skambės antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, gegužės 11 dieną. Malta pasirodys pirmoje renginio pusėje.

Claudia Faniello – „Breathlessly“ (pasirodymas nacionaliniame finale):

Studijinė dainos versija:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
euro2017
euro2017
prieš 7 metus

nuobodu. Tikiuosi mums uzteks proto zasimauskaite ismest is pusfinalio, nes bus tas pats nuobodus s…