Alchetron nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

Kroatijos televizija į Kijevą siunčia Jacques Houdek |IŠGIRSKITE KŪRINĮ|

Alchetron nuotr.
Alchetron nuotr.

Vienas populiariausių šių dienų Kroatijos atlikėjų Jacques Houdek gins šalies garbę šiųmetiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse. Taip nusprendė nacionalinis transliuotojas HRT. 

Dvidešimt trečiasis Kroatijos atstovas „Eurovizijoje“ gimė 1981 metais šalies sostinėje Zagrebe. Pirmąjį singlą atlikėjas išleido 2002 metais ir su juo bandė laimę tuometinėje nacionalinėje atrankoje „Dora“. Nors ir nepasisekė išvykti į konkursą Taline, Jacques buvo pastebėtas muzikos profesionalų ir taip pat pasirašė sutartį su „Croatia Records“. Iki šiol besitęsiančio bendradarbiavimo rezultatas – net trylika solinių albumų. 2011 metais atlikėjas dar sykį bandė išvykti į „Euroviziją“, tačiau nacionalinėje atrankoje liko per plauką nuo pergalės. 2015 metais vyras tapo vienu iš projekto „The Voice“ teisėjų, o jo mokinė, „Eurovizijos“ fanams jau pažįstama Nina Kraljić, tapo nugalėtoja.

Papildymas. Šiandien buvo paviešintas kūrinys „My friend“, kurį Jacques Houdek atliks Kijeve. „Ši daina švenčia gyvenimą, meilę ir draugystę. Gyvenimas, tai stebuklas, kuris nugali. Taip byloja viena iš mano mėgstamiausių šios dainos teksto eilučių“, – oficialiame pranešime pasakojo šių metų Kroatijos atstovas.

Jacques Houdek – „My friend“:

Primename, jog pernai po pertraukos į konkursą grįžusi Kroatija pirmą kartą nuo 2009 metų pateko į finalą. Jau minėtoji Nina Kraljić su daina „Lighthouse“ iškovojo 23 vietą. Jacques Houdek bilieto į „Eurovizijos“ finalą sieks antrajame pusfinalyje, gegužės 11 dieną. Kaip vertinate kroatų kūrinį?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
euro2017
euro2017
prieš 7 metus

Nu aisku. Pageidavimu koncertas.