Ronen Ackerman nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

Dukart Izraelio atstovams talkinęs Imri Ziv trečią kartą į „Euroviziją“ keliauja kaip solo atlikėjas

Ronen Ackerman nuotr.
Ronen Ackerman nuotr.

Praėjus pusantro mėnesio nuo pirmos Izraelio nacionalinės atrankos „Kylanti Žvaigždė“ laidos, pagaliau paaiškėjo, jog į Kijevą vyksta Imri Ziv.

26-erių metų dainininkas savo šaliai atstovaus jau trečią kartą, tiesa, Ukrainoje jis pirmą kartą pasirodys kaip solo atlikėjas. Paskutinius dvejus metus šalies atstovams konkurse jis gelbėjo kaip pritariantysis vokalistas. Nacionalinio finalo metu Imri nurungė dar tris finalininkus, atlikęs Beyonce dainą „Halo“ ir Kelly Clarkson „Because of you“. Vis dar nėra aišku, kokia daina skambės Kijevo scenoje. Konkursinį kūrinį, kaip ir prieš porą metų, uždaru būdu išrinks specialus nacionalinio transliuotojo suburtas komitetas.

Imri gimtinėje išgarsėjo 2012 metais, kuomet dalyvavo realybės šou „Balsas“. Nors jam nepavyko pasiekti prizinių vietų, ši patirtis jam padėjo prasibrauti į pramogų pasaulį. Atlikėjas universitete studijuoja žurnalistiką, o laisvalaikiu dainuoja grupėje „Caliente“, kuri pasirodo privačiuose vakarėliuose. Paskutiniai du Izraelio atstovai „Eurovizijos“ dainu konkurse Nadav Guedj (2015) ir Hovi Star (2016) su Imri, kaip pritariančiojo atlikėjo, pagalba nesunkiai peržengė pusfinalių barjerus bei neliko nepastebėti ir finaluose.

„Halo“ ištrauka:

 „Because of you“ ištrauka:

Izraelio atstovas Imri pasirodys antrajame 2017 „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalyje, vyksiančiame gegužės 11 dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus