NTU nuotr.
Organizavimas

Ukrainiečių organizatoriai masiškai palieka skęstantį „Eurovizijos“ laivą

NTU nuotr.
NTU nuotr.

Organizaciniame „Eurovizijos 2017“ komitete žadamos kardinalios permainos. Šiandien ukrainiečių „Eurovizijos“ „svajonių“ komanda pareiškė, jog sustabdo savo veiklą ir daugiau nebedirbs su konkurso paruošimais. Duris užtrenkė pagrindiniai šių metų konkurso veikėjai – Oleksandr Kharebin, Victoria Romanova, Iryna Asman, Denys Bloschynsky ir 17 kitų organizacinės grupės narių.

Victoria_2
Victoria Romanova / NTU nuotr.

„Mes, „Eurovizijos“ komanda, kuriai šis konkursas tapo ne tik mūsų darbo dalimi, tačiau ir gyvenimo dalimi, oficialiai pranešame, jog paliekame šį projektą ir stabdome renginio pasiruošimo darbus. Tai buvo ne tik išskirtinė patirtis ir žinios, tačiau ir ypatingi žmogiški santykiai, kurie mums yra didelė vertybė. Mes išeiname, siekdami suteikti galimybę šiam konkursui būti įgyvendintam. Dar nuo 2016 metų komanda padarė didelės apimties organizacinį, teisinį ir informacinį darbą. Profesionali NTU grupė ir pakviestieji specialistai turėjo užtikrinti aukštos kokybės sąžiningą ir profesionalią „Euroviziją“, – išdėstyta NTU transliuotojui pateiktame pareiškime.

Pranešime teigiama, jog gruodžio mėnesį buvo paskirtas naujas konkurso organizavimo vykdantysis prodiuseris Ukrainoje, Pavel Gricak, todėl prieš tai suformuota komanda neteko visų įgaliojimų, o jos veikla kelis mėnesius buvo užblokuota. Neva būtent dėl šios priežasties ukrainiečiai vėlavo nuo sudaryto konkurso plano, nepasirašė privalomų sutarčių ir laiku neišsirinko bilietų platinimo agentūros.

786
Pavel Gricak / NTU nuotr.

Ukrainos nacionalinė televizija operatyviai sureagavo į paskleistą žinią ir surengė spaudos konferenciją, kurioje Pavel Gricak pakomentavo susidariusią padėtį. Visų pirma, vykdantysis prodiuseris bandė apsiginti ir teigė, jog viskas organizavimo kontekste yra gerai ir klostosi pagal planą, o konkursas tikrai vyks Ukrainoje. Pavel taip pat patikino, jog esant norui, bet kuris organizavimo komitetą palikęs asmuo bet kada galės į jį sugrįžti.

Primename, jog Pavel Gricak buvo „Eurovizijos“ vykdančiuoju prodiuseriu ir 2005 metais, o vėliau vadovavo „Euromedia company“ komandai, kuri kasmet ruošia Azerbaidžano atstovus. Tikėtina, jog nuo šiol šis žmogus vadovaus visam Ukrainos „euroviziniam“ paradui.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Ze3o
Ze3o
prieš 7 metus

RIP Eurovizija 2017?