Eurovizija 2017 (dalyviai)

Į žiūrovų nuomonę nusispjovusi Ispanijos komisija į Kijevą siunčia Manel Navarro

RTVE nuotr.
RTVE nuotr.

Šiandien sužinojome dar vieną Didžiojo penketo šalių atstovą – ispanų atrankos laidoje „Objetivo Eurovisión 2017“ nugalėjo ir teisę atstovauti savo šaliai gavo Manel Navarro. Gegužę vaikinas Kijeve pasirodys su kūriniu „Do It For Your Lover“.

Tiesa, ką tik pasibaigusį Ispanijos nacionalinį finalą galima drąsiai vadinti vienu dramatiškiausių šių metų atrankų sezone. Finale pasirodžiusius dalyvius vertino žiūrovai ir komisija; susumavus jų balsus paaiškėjo, jog du atlikėjai – Mirela ir Manel Navarro – surinko po tiek pat taškų.

Lygiąsias spręsti buvo patikėta komisijai – du nariai iš trijų labiau palaikė Manel, todėl būtent jis buvo paskelbtas finalo nugalėtoju. Netrukus studijoje kilo sumaištis – nepatenkinti žiūrovai šaukė, jog balsai buvo nupirkti, nes paskutinį kartą, kai ispanai susidūrė su tokia pačia situacija, lemiamą balsą turėjo ne komisija, o žiūrovai. Jei lemiamą balsą šiandien būtų turėję žiūrovai, finalo nugalėtoja būtų tapusi Mirela; tuo tarpu, Manel žiūrovų balsavime liko tik trečias.

RTVE nuotr.
RTVE nuotr.

Manel Navarro savo karjerą pradėjo socialiniuose tinkluose – vaikinas juose dalindavosi įvairių dainų koveriais, kol muzikos kurti nepradėjo pats. Kūrinys „Do It For Your Lover“ yra sukurtas pačio atlikėjo.

Manel pasirodymas nacionaliniame finale:

Kaip vertinate ispanų finalo rezultatus? Ar Manel buvo vertas pergalės?

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Erika
Erika
prieš 7 metus

o man visai nieko.. tokia lengva vasariška daina 🙂 senai tokių nebuvo Eurovizijoj…

zigolo
zigolo
prieš 7 metus

lmao. bad.

warduzz
warduzz
prieš 7 metus

net šito straipsnio pavadinimas išduoda, jog kažkas ne taip xD