NTU nuotr.
Organizavimas

Paviešintas „Eurovizijos 2017“ scenos maketas, kitą savaitę startuoja bilietų prekyba

NTU nuotr.
NTU nuotr.

Antradienį vykusioje „Eurovizijos“ raktų perdavimo ceremonijoje Ukrainos nacionalinis transliuotojas atskleidė, kaip atrodys šių metų dainų konkurso scena. Jos koncepcijoje išryškėja apskritas apipavidalinimas, kuris pratęsia temą „Švęskime įvairovę“.

Sceną sukūrė vokietis Florian Wieder, kuris prieš tai buvo atsakingas už trijų „Eurovizijos“ scenų dizainus – 2011, 2012 ir 2015 metais. Šiųmetinė scena pabrėžia, jog gegužę Ukraina taps Europos centru, o tam tikri išdėstymo sprendimai leis gerbėjams būti kiek įmanoma arčiau pasirodysiančių atlikėjų. Keli multimedijos paviršiai sudarys išskirtines sąlygas kiekvienam atlikėjui, todėl mūsų laukia ne tik dainų, bet ir pasirodymų įvairovė.

NTU nuotr.
NTU nuotr.

Be to, kitą savaitę startuos „Eurovizijos 2017“ bilietų prekyba. NTU žada platų kainų spektrą ir daug bilietų kiekvienai kainų kategorijai. Viktoria Romanova tikisi, jog apsilankymo Tarptautiniame parodų centre kainos paskatins ukrainiečius iš kitų miestų ir regionų atvykti į Kijevą ir kartu švęsti šią muzikos šventę. Daugiau tikslesnės informacijos apie bilietų kainas organizatoriai turėtų paskelbti jau netrukus.

Primename, jog 2017 metų „Eurovizijos“ konkursas vyks Kijeve gegužės 9, 11 ir 13 dienomis, o pasiruošimai Tarptautiniame parodų centre turėtų prasidėti kovo 18 dieną. Kaip vertinate scenos maketą? Ar tikitės išvysti įspūdingą šou?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Robi
Robi
prieš 7 metus

Grazu ispudinga turetu buti

Jon
Jon
prieš 7 metus

Na iš foto atrodo gan gerai, man visai nieko

...
...
prieš 7 metus

Keistoka.. bški užneša į 2011 sceną