EBU nuotr.
Organizavimas

Paskelbtas 2017 metų „Eurovizijos“ šūkis ir logotipas!

EBU nuotr.
EBU nuotr.

Europos transliuotojų sąjunga kartu su Ukrainos nacionaliniu transliuotoju šiandien oficialiai paskelbė artėjančios „Eurovizijos“ šūkį ir logotipą. Kijevo konkurso šūkis – „Celebrate Diversity“ (liet. „Švęskime įvairovę“), o logotipo pagrindu tapo tradiciniai ukrainiečių karoliai.

„Eurovizijos“ vykdomasis prodiuseris Jon Ola Sand teigia: „Pati įvairovės šventimo idėja primena mums praėjusių metų šūkį „Susiburkime kartu“ ir puikiai atitinka „Eurovizijos“ vertybes. Turiu omeny šalis, esančias už Europos ribų ir švenčiančias kartu, grojant gerai muzikai, kuri tiek išryškina kultūrinius skirtumus, tiek pabrėžia jų panašumus.“

Oficialus 2017 metų „Eurovizijos“ logotipas be konkurso pavadinimo ir šūkio taip pat vaizduoja modernią ukrainiečių tautinių karolių grafinę interpretaciją. Ukrainiečių tautosakoje šie papuošalai taip pat buvo naudojami kaip amuletai, užtikrinantys sveikatą ir grožį. Kiekvienas karoliukas pasižymi išskirtine forma ir raštu ir tai taikliai atspindi šių metų renginio šūkį. 62-osios „Eurovizijos“ grafinį apipavidalinimą sukūrė dvi susijungusios Ukrainos kūrybinės reklamos agentūros „Republique“ ir „Banda“.

Primename, jog šiemet „Euroviziją“ stebėsime gegužės 9, 11 ir 13 dienomis, ir jau rytoj sužinosime, kuriame pusfinalyje lemta pasirodyti Lietuvos atstovui.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Jonux
Jonux
prieš 7 metus

Lol, gale fone skamba (beveik) Vaido ir Monikos „This Time” 😀
O logo tai ta prasme… karoliai. Seriously?