MTVA nuotr.
Atrankos

Vengrai tęsia savo atranką ir į pusfinalių etapą siunčia dar 6 atlikėjus

MTVA nuotr.
MTVA nuotr.

Šį vakarą įvyko antrasis vengrų atrankos „A Dal 2017“ ketvirtfinalis, kuris turėjo būti transliuotas praėjusį šeštadienį, tačiau dėl šalį sukrėtusios tragedijos – autobuso, vežusio Vengrijos moksleivius į išvyką, avarijos – nacionalinis vengrų transliuotojas MTVA dėl šalyje skelbiamo gedulo nukėlė laidos transliaciją į šią savaitę.

Dėl transliacijos nukėlimo šiek tiek pasikeitė atrankos struktūra – šiandien ketvirtfinalyje pasirodė atlikėjai, kurie turėjo dalyvauti trečioje laidoje, o kitą šeštadienį, paskutinėje šio etapo laidoje, pasirodys dalyviai, turėję pasirodyti praėjusią savaitę. Tam, kad nepasikeistų numatyta finalo data, pusfinaliai vyks tą pačią savaitę – vasario 10 ir 11 dienomis.

Šiandien ketvirtfinalyje, kaip ir anksčiau, pasirodė 10 dalyvių. Juos vertino komisija ir žiūrovai, kurių balsai turėjo atitinkamai 80 % ir 20 % įtakos galutiniam rezultatui. Pagal tokią vertinimo sistemą į kitą etapą buvo deleguoti 5 geriausi vakaro atlikėjai, o šeštasis buvo išrinktas papildomo žiūrovų balsavimo metu.

Į kitą etapą keliaujantys atlikėjai:

  1. Kállay Saunders Band – „17“;
  2. Gina Kanizsa„Fall like rain“;
  3. Peet Project – „Kill your monster“;
  4. Chase – „Dust in the wind“;
  5. Mrs Columbo – „Frozen King“;
  6. Ádám Szabó – „Together“ (deleguotas žiūrovų).

Šiandien kelionė vengrų atrankoje baigėsi dalyviams Zoltán Mujahid, Peter Kovary & The Royal Rebels, Andi Tóth ir AnnaElza feat. Juli Kása.

Laimingojo šešeto pasirodymai ketvirtfinalyje:

Kállay Saunders Band – „17“:

Gina Kanizsa – „Fall like rain“:

Peet Project – „Kill your monster“:

Chase – „Dust in the wind“:

Mrs Columbo – „Frozen King“:

Ádám Szabó – „Together“:

Pirmojo ketvirtfinalio rezultatus prisiminti galite mūsų ankstesniame straipsnyje. Kitą šeštadienį pasirodys likęs „A Dal 2017“ dešimtukas ir sužinosime paskutinius 6 atlikėjus, kurie keliaus į pusfinalių etapą.

 

 

 

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus