Armradio.com nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

Po tris mėnesius trukusios vokalistų kovos Armėnijos atstove tampa Artsvik

Armradio.com nuotr.
Armradio.com nuotr.

Kol daugelis iš mūsų būrėsi su savo šeimomis prie šventinio Kūčių stalo, Armėnijoje vyko nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalas. Komisija ir žiūrovai nusprendė, jog į Kijevą išvyks atlikėja Artsvik. 

Armradio.com nuotr.
Armradio.com nuotr.

Armėnų transliuotojas ARM TV šįmet nusprendė nustebinti žiūrovus nauju atrankos į „Euroviziją“ formatu. Pastaruosius 3 mėnesius galėjome stebėti aršią vokalistų kovą „Depi Evratesil“, kurioje pasirodė daugybė talentingų vokalistų. Verta paminėti, jog juos vertino buvę armėnų „euroviziniai“ atstovai.

Gruodžio 24 dieną projekte „Depi Evratesil“ užvirė kova tarp dviejų finalininkių – Arstik Harutyunyan ir Martos Kirakosyan. Finalinėje kovoje Artsvik atliko Whitney Houston kūrinį „I have nothing“. Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus paaiškėjo, jog Artsvik sulaukė 71 proc. palaikymo, todėl atstovaus savo gimtinei 2017 metų „Eurovizijojs“ dainų konkurse.

Artsvik yra 32-erių dainininkė, kurios muzikinė karjera prasidėjo rusų televizijos projekte „Balsas“. Deja, tačiau atlikėja paliko šou gana anksti, nokautų kovose. Dalyvavimas „Depi Evratesil“ dainininkei yra savotiškas sugrįžimas į sceną. Savo paskutinį singlą „Сестра по духу“ (liet. „Sielos sesuo“) duetu su Margarita Pozoyan Artsvik buvo išleidusi 2015 metais. Tiesa, iki tol atlikėja spėjo įrašyti 3 singlus anglų kalba: „Why“, „No Fear“ ir „I Say Yes“. Dainą, kurią Artsvik atliks Kijeve išgirsime šiek tiek vėliau.

„I have nothing“:

Why“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus