RTE nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

Saldžiabalsis Brendan Murray išrinktas atstovauti Airijai „Eurovizijoje“

RTE nuotr.
RTE nuotr.

„The Late Late Show“ laidos metu buvo paskelbta, jog Airija jau turi savo atstovą 2017 metų „Eurovizijoje“. Juo tapo dvidešimtmetis atlikėjas Brendan Murray.

Sprendimą priėmė garsus prodiuseris Louis Walsh, gavęs airių transliuotojo palaiminimą savavališkai išrinkti, kas kitąmet susikaus Kijeve vyksiančioje populiariausioje pasaulyje muzikos kovojeLouis Walsh yra Brendano vadybininkas ir dirbo su juo dar anksčiau, kuomet vaikinas dainavo airių „X Faktoriuje“ suburtoje grupėje „Hometown“. Pernai sklido gandai, jog šis radijo stočių topų viršūnėse debiutavęs kolektyvas pasirodys nacionalinėje atrankoje ir kausis dėl galimybės vykti į Stokholmą,  tačiau gruodžio 7 dieną grupė netikėtai paskelbė apie savo muzikinės veiklos sustabdymą.

„Gimiau 1996 metais, kuomet Airija paskutinį kartą laimėjo „Euroviziją“. Tikiuosi tai atneš man sėkmę. Šiuo metu man svarbiausia yra surasti geriausią dainą, kurią galėčiau atsinešti į „Eurovizijos“ sceną ir atiduoti visą save“, – savo išgyvenimais „The Late Late Show“ metu dalijosi jaunoji airių viltis.

RTE transliuotojas šiuo metu renka Brendanui kūrinius, o Louis Walsh koordinuoja šį procesą ir turi visas teises tiek pasirinkti vieną iš atsiųstųjų kūrinių, tiek pasinaudoti bet kokia kita dainos paieškos galimybe.

Brendan Murray atliko Johny Logan „eurovizinį“ hitą „Hold me now“:

Vienas iš sėkmingiausių grupės „Hometown“ singlų „Where I belong“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus