Marie Wynants nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

„Belgijos balso“ žvaigždė Blanche pristato konkursinį kūrinį „City Lights“

Marie Wynants nuotr.
Marie Wynants nuotr.

Dar lapkritį RTBF transliuotojas savo „Facebook“ paskyroje paskelbė, jog 2017 metais „Eurovizijos“ dainų konkurse Belgijai atstovaus „The Voice Belgique“ dalyvė Ellie Delvaux. Šiandien pagaliau gerbėjai išgirdo kelis mėnesius brandintą šalies konkursinį kūrinį.

Šešiolikmetė Ellie Delvaux dalyvavo penktame „The Voice Belgique“ sezone. Mergina priklausė prancūzų dueto „Cats On Trees“ komandai, kurią sudarė Nina Goern ir Yohan Hennequin. Vokalistei nepavyko patekti į šou finalą – pasitraukė iš kovos pusfinalių etape, tačiau savo balsu spėjo užkariauti žiūrovų širdis. „Eurovizijoje“ atlikėja pasirodys su pseudonimu Blanche.

Šiandien buvo pristatytas kūrinys „City Lights“, kurį Blanche atliks „Eurovizijos“ dainų konkurso scenoje. Dainą belgų atstovė ruošė kartu su grupės „Roscoe“ pagrindiniu vokalistu ir kompozitoriumi Pierre Dumoulin. Grupė „Roscoe“ 2012 ir 2015 metais laimėjo „Octave Award“ apdovanojimų statulėles geriausio metų albumo nominacijose.

Blanche – „City Lights“:

Valonų transliuotojas RTBF, atsakingas už Belgijos pasiruošimą ateinančiai „Eurovizijai“, eilinį kartą nusprendžia į konkursą siųsti „The Voice Belgique“ žvaigždę. Primename, jog būtent šio šou dalyviai atstovavo šaliai „Eurovizijos“ dainų konkursuose 2013, 2015 ir 2016 metais. Visi trys atlikėjai pateko į finalą, o geriausią rezultatą pasiekė Vienoje pasirodęs Loïc Nottet. Jo atliekama „Rhythm inside“ finale užėmė 4 vietą.

Kaip manote, ar Blanche nusišypsos sėkmė? Atlikėja pasirodys gegužės 9 dieną vyksiančiame pirmajame pusfinalyje.

 

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus