Atrankos

Jau priimamos atlikėjų ir autorių paraiškos į Lietuvos nacionalinę atranką „Eurovizija 2017“

1184778_1257640954263620_6564716321231833425_nLRT televizijos vyriausiasis prodiuseris Audrius Giržadas lrt.lt pranešime teigia, jog dalyvavimu 2017 metų „Eurovozijos“ nacionalinėje atrankoje susidomėję atlikėjai ir autoriai savo paraiškas gali siųsti jau dabar adresu eurovizija@lrt.lt. Oficialus puslapis su konkurso taisyklėmis turėtų būti paskelbtas netrukus. Tiesa, atrankos tvarka iš esmės nesikeis. Paraiškų priėmimas vyks iki gruodžio 1 dienos. Dalyviai bus padalinti į du pogrupius – atėjusiųjų su savo kūriniais ir pasirinkusiųjų autorių pateiktas dainas. Atrankos procesą iš viso sudarys 8 laidos ir nugalėtojo paramos koncertas. Tikėtina, jog pirmoji laida bus transliuojama sausio 7 dieną, o finalas vyks vasario 25 dieną.

Naujienų portalo lrytas.lt duomenimis, dėl šanso pasirodyti „Eurovizijos“ scenoje kitąmet kol kas planuoja varžytis Ruslanas Kirilkinas, Sasha Song, Vilija Matačiūnaitė ir Neringa Šiaudikytė. Apie galimą dalyvavimą taip pat svarsto Rūta Ščiogolevaitė ir Erica Jennings. Deja, tačiau šįsyk konkurse tikriausiai neišvysime kitus savo projektus beruošiančių Aistės Pilvelytės, Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės, o Lietuvai jau du kartus atstovavęs Donatas Montvydas atskleidė, jog sugrįžtų į konkursą tik turėdamas pergalingąją dainą.

Kaip manote, kuris mūsų šalies atlikėjas ar grupė turėtų dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje ir atstovauti Lietuvai Kijeve?

Kviečiame prisiminti Lietuvos pasirodymą šių metų „Eurovizijos“ finale:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

7 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Haha
Haha
prieš 7 metus

Neįsivaizduoju, kam tokie asmenys kaip Vladas Lacko čia dalyvauja su savo balinėmis kaimo dainomis. Čia reikia tiesmukiško popo arba kažko modernaus, nematyto, negirdėto. Niekam nekils noras klausyt kaimiečio su savo baladėmis ; ) xoxo

Ba dum tss
Ba dum tss
prieš 7 metus

Aistė Pilvelytė dalyvaus šiais metais su Aminatos kurta daina!!!

Egluze
Egluze
prieš 7 metus

Manau ziuariai butu fainai jei GJan dalyvautu

Tom
Tom
prieš 7 metus

reikia charakteringos ir isskirtines bei ryskios asmenybes bei dainos. Kol kas net nezinau ar tokia isvis Lietuvoj yra.

zigolo
zigolo
prieš 7 metus

Jei jau Rūta Ščiogolevaitė minima tai siulau paziureti sita o ypac jos fanam 😉 :
https://www.youtube.com/watch?v=CV_gl9Rwluk

Skaistusia
Skaistusia
prieš 7 metus

Pritariu Vitalijai, reikia turėti gerą dainą.

Vita lija
Vita lija
prieš 7 metus

Yra daug geru atlikeju, bet, deja, truksta geru dainu. Pirmiausia reikia geros dainos…..o tada jau galima ir atlikeja isrinkti…