Eurovizija 2016 (dalyviai)

Į Lietuvą atvykusi „Eurovizijos“ nugalėtoja Jamala Europos klausytojams pristato albumą „1944“

aqs3IirkVz0Dienos šviesą išvydo 2016 metų „Eurovizijos“ nugalėtojos Jamalos albumas „1944“, kurį išleido stambiausia muzikos įrašų kompanija „Universal Music Group“. Grojaraštį pradeda emocionali to paties pavadinimo rauda „1944“, kuri laimėjo šių metų „Euroviziją“. Muzikos rinkinyje be jos dar išgirsite 11 dainų – aštuoni kūriniai skamba anglų, o trys – ukrainiečių kalba. Europos teritorijoje „1944“ platina „Universal Music Denmark“, kuri, tarp kitko, rūpinasi oficialaus „Eurovizijos“ dainų rinkinio platinimu. Netrukus albumą galės įsigyti ir amerikiečiai. JAV teritorijoje albumą pristatys „Republic Records“, kuri priklauso „Universal Music“ grupei ir bendradarbiauja su tokiais garsiais atlikėjais kaip Ariana Grande, Drake, „Florence + The Machine“, John Newman, „Nickelback“, Nicki Minaj, „The Weeknd“ ir kt.

Albumo „1944“ dainų sąrašas (išgirsti kūrinį galite paspaudę ant pavadinimo):

  1. „1944“;
  2. „I’m Like a Bird“;
  3. „Hate Love“;
  4. „Watch Over Me“;
  5. „Perfect Man“;
  6. „My Lover“;
  7. „Drifting Apart“ (feat. The Erised);
  8. „You’ve Got Me“;
  9. „Thank You“;
  10. „With My Eyes“;
  11. „Way To Home“;
  12. „Breath“.

Iš viso savo sąskaitoje Jamala turi keturis studijinius albumus ir vieną dainų rinkinį, kurį sudaro gyvo garso koncerto metu įrašyti kūriniai. Atlikėja taip pat nufilmavo 13 vaizdo klipų, o netrukus gerbėjai turėtų sulaukti ir keturioliktojo – „1944“ dainai nufilmuoto, vaizdo įrašo.

Primename, jog birželio 14 d. 20.30 val. Jamala pasirodys Vilniaus Katedros aikštėje vyksiančiame koncerte „Už jūsų ir mūsų laisvę“, skirtame Gedulo ir vilties dienai paminėti.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus