Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Eurovizija 2016 (renginys)

Ilgai lauktos antrosios Lietuvos ir Australijos repeticijos

Iš Stokholmo praneša „Eurodienos“ reporteris Eimantas.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Šeštadienio pavakarę antrąjį kartą pasirodė Lietuvos atstovas „Eurovizijos“ dainų konkurse Donny Montell. Repeticijos pradžia buvo kiek nervinga – dėl techninių nesklandumų pasirodymas buvo nutrauktas net du kartus. Taip pat pirmasis salto pavyko ne itin tiksliai, nusileidimas buvo gana netvirtas, tačiau kiti du bandymai buvo puikūs. Vis dėlto atlikėjo balsas skambėjo puikiai. Iš viso Donny Montell dainą atliko tris kartus. Įdomu tai, kad apranga taip pat buvo pakeista triskart. Pradžioje Lietuvos atstovas vilkėjo juodą odinę striukę, vėliau – mėlyną bluzoną, galiausiai žiūrovai jį išvydo su dar viena striuke, tik šį kartą – balta. Trečiojo pasirodymo metu scenoje taip pat buvo išbandyta ir pirotechnika, tačiau kameros to neužfiksavo.

Stebint šou gyvai „Globe“ arenoje, galima teigti, kad Lietuvos pasirodymas mažai skiriasi nuo to, kurį matėme nacionaliniame finale. Visgi, didesnė scena ir geresnės kamerų darbo galimybės sukuria kur kas įspūdingesnį vaizdą scenoje. Ar Donatui pavyks patekti į finalą, sužinosime jau gegužės 12 dieną.


 

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Australijos atstovė Dami Im dėl geriausios vokalistės antrajame pusfinalyje titulo galėtų drąsiai varžytis su Serbijos atstove. Australės vokalas skamba puikiai ir užtikrintai, pats pasirodymas beveik niekuo nesiskiria nuo to, kurį matėme per pirmąją repeticiją. Dami Im vilki tą pačią blizgučiais puoštą suknelę (tiesa, mėlyni batai buvo pakeisti į nedidelius aukštakulnius) ir pusę pasirodymo laiko sėdi ant blizgučiais išpuošto kubo, nuo kurio vėliau yra nukeliama (repeticijos metu scenos darbuotojai ją nukelti pamiršo), o kubas yra išnešamas. Panašu, kad šansai, jog Australijos neišvysime finale, yra lygūs nuliui.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
rr
rr
prieš 7 metus

nu matosi biudzetai.. Pas Donny pasordoyma – nera turinio ir taskas. Gaunasi toks pritemptas sou. Australija daina – turi viska, tekstas. prasme, atlikeja, scena.. PRognozuociau jai vieta top 4 gal net top3. Donatui.. jei praeis i finanal tai geriausiu atveju 15-23

zigolo
zigolo
prieš 7 metus

nice legs Korejos girl 😉

agne
agne
prieš 7 metus

nesuprantu tik vieno, kam jis tiek kartu persirengineja? kam jam tos striukes, kurios jam tik trukdo, ypatingai per suoliuka. marskineliai ir dzinsai jam i pagalba

Dan
Dan
prieš 7 metus

„…pats pasirodymas beveik niekuo nesiskiria nuo to kurį matėme per pirmąją suknelę.” :DD