Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Eurovizija 2016 (renginys)

Scenoje repetuoja Airijos atstovas Nicky Byrne

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Airijos atstovas Nicky Byrne šiandien pirmą kartą „Globe“ arenoje repetavo ne kaip grupės „Westlife“ narys, o solistas, atstovaujantis savo šaliai „Eurovizijoje“. Kartu su atlikėju kūrinį „Sunlight“ pasirodymo metu atlieka būgnininkas, gitaristas, dar vienas klavišais grojantis vaikinas.

Greito tempo kūrinį dainuojantis Nicky scenoje nėra visiškai statiškas. Nors pasirodymo pradžioje vokalistas beveik neatsitraukia nuo mikrofono stovo, tačiau vėliau vaikinas pagyvina vaizdą pasivaikščiojimu po sceną. Apšvietimas daugiausia ryškiai raudonas, ekranuose ši spalva keičiasi su mėlyna, taip pat yra vaizduojamas saulės spindulys, iš kurio sklinda raudona ir balta šviesos. Tai neturėtų stebinti turint omeny, jog Airijos dainos pavadinimas reiškia „saulės šviesa“. Nicky šiandien buvo apsirengęs odinį rudos ir raudonos spalvų švarką su juodomis rankovėmis ir tamsius džinsus.

Vokalinis atlikėjo pasirodymas, kaip įprasta, nebuvo idealus, o pasirodymas atrodo gan paprastas, tačiau gal to užteks Airijai pasiekti finalą po dvejų metų pertraukos? Visi atsakymai – gegužės 14 dieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus