Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Eurovizija 2016 (renginys)

„Globe“ arenoje pasirodo Lenkijos viltis Michał Szpak

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Po Latvijos atstovo Justs antrasis į „Globe“ arenos sceną lipo lenkas Michał Szpak. Pasitikintis savimi atlikėjas džiaugėsi, kad jam suteikta didžiulė garbė atstovauti savo šaliai šiųmetiniame konkurse. Užkulisiuose dainininkas pasakojo: „Treniruoju savo balsą ir kūną, nes noriu būti pasirengęs tiek vokaline, tiek fizine prasme. Dažnai repetuoju su savo choreografe, taip pat einu į sporto salę.“

Su Michał ant scenos pasirodė dar penki muzikantai: pianistas, violončelininkas ir trys smuikininkės, kurios stovėjo abiejose scenos pusėse, o viduryje – pats atlikėjas. Šviesos ir iš skirtingų kampų filmuojančios kameros buvo nukreiptos į dainininką. Žodžiai „what color is your life“ bus vaizduojami LED ekranuose tuo metu, kai lenkas dainuos priedainį. Verta paminėti, jog Michał vokalas, kaip visada, skambėjo švariai ir užtikrintai.

Šiandien lenkų atstovas buvo apsirengęs paprastai, bet kitą ketvirtadienį, antrojo pusfinalio metu, jis bus pasipuošęs raudonos spalvos kostiumu. Ar ši spalva lenkui padės išvesti šalį į finalą jau trečią kartą iš eilės, sužinosime po aštuonių dienų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Ramune
Ramune
prieš 4 metus

The best singer in Eurovizion. I ofen remember this arctor