Andres Putting (EBU) nuotr.
Eurovizija 2016 (renginys)

„Eurovizinę“ sceną išbandė ir Ira Losco iš Maltos

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Šiandien savo pirmąją repeticiją turėjo ir Maltos atstovė Ira Losco. Scenoje ji ne viena – atlikėjai talkina šokėjas Scorpion ir keturios pritariančiosios vokalistės – Pamela Bezzina, Anna Azzopardi, Lars Safsund ir dainos „Walk on Water“ viena iš bendraautorių Molly Petterson-Hammar. Pastarąją buvo galima matyti porą kartų dalyvaujančią Švedijos „Melodifestivalen“ atrankose.

Pasirodymo metu Ira vilki ilgą suknelę, ant kurios 360 laipsnių kampu yra rodomos vaizdo projekcijos. Dėl jų atlikėja gali jaustis laisvai ir nesibaiminti, kad tam tikri jos judesiai galėtų pakenkti bendram vaizdui. Tai bus pirmasis kartas, kada tokia technologija bus panaudota „Eurovizijoje“. Visgi vėliau Ira lieka tik su trumpa, kojas atidengiančia suknele. Nors Maltos atstovės vokalas skamba pakankamai užtikrintai, pritariančiosios vokalistės prideda dar daugiau jėgos.

Akivaizdu, kad Malta šįkart yra nusiteikusi itin kovingai ir sieks pačių aukščiausių vietų konkurse, tačiau prieš tai dar reikia įveikti pusfinalio barjerą. Kaip pirmajame pusfinalyje seksis Irai Losco, sužinosime jau po savaitės.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus