Andress Putting nuotr.
Eurovizija 2016 (renginys)

Islandijos atstovės repeticijoje – magiškas šou

Andress Putting nuotr.
Andress Putting nuotr.
Andress Putting nuotr.
Andres Putting nuotr.

Eilė išbandyti „Globe“ arenos sceną atėjo ir Islandijos atstovei Gretai Salome. Panašu, kad nacionalinę Islandijos atranką stebėję „Eurovizijos“ gerbėjai Stokholme kardinalių pokyčių neišvys.

Šios šalies atstovei žengus į sceną visa arena paskendo tamsoje, pasigirdo pirmieji dainos akordai. Tą pačią juodą odinę suknelę vilkinti Greta pasirodymo metu daug ir intensyviai juda, neeilinį įspūdį sudaro besiplaikstantys suknelės kutai ir prie atlikėjos judesių pritaikytos vizualizacijos už nugaros esančiame ekrane. Pasirodymo metu žiūrovai išvys Islandijos atstovę „puolančias“ milžiniškas rankas ir paukščius. Scenoje vyrauja juoda, tamsia mėlyna ir žalia spalvos, Gretai atliekant kūrinį „Hear Them Calling“, balsas skamba puikiai.

Po vakarykštės Rusijos atstovo repeticijos, kurioje buvo pademonstruotos itin aukšto lygio vaizdo projekcijos, internete pasipylė komentarai, kad tame pačiame pusfinalyje pasirodysiančiai Gretai labai nepasisekė. Kiti teigė, kad tiek Islandijos, tiek Rusijos atstovų „idėjos“ yra praėjusių metų konkurso nugalėtojo švedo Måns Zelmerlöw pasirodymo kopija. Nepaisant karštų diskusijų, Islandija turi tikrai didelius šansus gegužės 10 dieną atsidurti tarp dešimties laimingųjų, kurie pateks į finalą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
...
...
prieš 7 metus

For fuck’s sake, tai tik papildomas ekranas. Jeigu butu labai panasios vizualizacijos, tada butu ka komentuoti. Kodel nesakot kad Mans nukopijavo Ukraina is 2012 metu? Arba Rusija, UK ir Ukraina is 2011? Niekas jiem nedraudzia paruosti ispudingesni sou, ypac jeigu daina tam yra tinkama.

agne
agne
prieš 7 metus

loreen ir mans visur kur bepaziuresi:D rusas gali su islande be problemu i dueta, visvien beveik tas pats, gal tik islandes daina geresne 😀