Andres Putting nuotr.
Eurovizija 2016 (renginys)

„Ericsson Globe“ arenos sienas drebina Juodkalnijos poprokeriai „Highway“

Andres Putting nuotr.
Andres Putting nuotr.
Andres Putting nuotr.
Andres Putting nuotr.

Antrąją repeticijų dieną penkti šių metų „Eurovizijos“ sceną išbando Juodkalnijos atstovai „Highway“ su daina „The real thing“. Keturiese jie pasiruošę sukurti tikrą energijos pliūpsnį.

Scenoje pasirodo keturi vaikinai ir mergina. Pastaroji pasirodymo metu šoka pačiame priekyje, o už jos išsidėsto likę grupės nariai – vokalistas bei gitaristai, po vieną šonuose. Tiesa, dainuoti teko ne tik pagrindiniam vokalistui, kartais jam pritarė ir likusieji komandos nariai. Kaip jau įprasta roko muzikos atlikėjams, vokalistas nevengė vartyti mikrofono stovo, tačiau viso pasirodymo metu daugiau judesių perteikė tik priekyje šokanti mergina.

Pasirodymo metu gausu šviesos efektų. Pasak „Highway“, tai jų šou prideda dinamikos ir energijos. Vaikinai pataria jų pasirodymą stebėti užsidėjus akinius nuo saulės, na o žiūrovus, negalinčius pakęsti akinančių šviesų, ragina apskritai jų pasirodymo nežiūrėti.

Juodkalnijos atstovai pasirengę sudrebinti „Ericsson Globe“ areną. Visgi tenka pripažinti, kad tokią muziką supranta toli gražu ne visi „Eurovizijos“ žiūrovai, taigi traukyti pečiais nereikėtų, jei poproko vaikinų grupės šių metų didžiajame finale neišvysime.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus