Eurovizija 2016 (renginys)

2016 metų „Eurovizijos“ repeticijų maratoną atidaro energingoji Suomijos atstovė

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Suomija2
Andres Putting (EBU) nuotr.

Pirmoji pirmadienio rytą Stokholmo „Globe“ arenoje pasirodė jau kitą antradienį pusfinalį atidarysianti Suomijos atstovė Sandhja su kūriniu „Sing It Away“. Panašu, kad tęsiama praėjusių metų tradicija ir šalies komanda ant scenos šiandien lipo jau su sceniniais kostiumais. Pagrindinė vokalistė dėvi žydros spalvos pečių nedengianti kostiumą su blizgančiais papuošimais, o penkios pritariančiosios atlikėjos vilki juodos spalvos drabužius.

Greito tempo kūrinį scenoje lydi paprasta, tačiau energinga choreografija, prie kurios aktyviai prisijungia ir pagrindinė vokalistė Sandhja. Pasirodymo pradžioje atlikėja scenoje stovi viena, o vėliau prie jos jau prisijungia ir kitos merginos. Kalbant apie apšvietimą, prasidėjus kūriniui scena „nudažoma“ tamsia purpurine spalva, tačiau predainio metu įsimaišo ir šviesesni atspalviai. Fone taip pat jokių konkrečių animacijų nematome.

Verta atminti, jog tai tėra pirmoji repeticija ir situacija per savaitę gali dar šiek tiek pasikeisti, o šalies šansus dalyvauti finale įvertinti bus galima pamačius visų pirmojo pusfinalio dalyvių pasirodymus „eurovizinėje“ scenoje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Juste
Juste
prieš 7 metus

Lesbians have more fun 😀