Eurovizija 2016 (dalyviai)

Rygoje įvyko trečiasis „Eurovision Pre-Party 2016“ renginys

Nuotrauka-7

Praėjusį šeštadienį Rygoje vyko pirmasis 2016 metų „Eurovizijos“ reklaminio turo renginys, kuriame apsilankė ir „Eurodienos“ komanda. Į Latvijos sostinę atvyko šiųmetiniai Estijos, Bulgarijos, Maltos, Šveicarijos, Serbijos, Izraelio, Baltarusijos, Ispanijos atstovai. Renginyje taip pat dalyvavo ir Latvijos atlikėjas Justs.

Kai kurie į Rygą anksčiau atvykę atlikėjai lankėsi šalies radijo ir televizijos laidose, dalijo interviu žurnalistams. Šeštadienio rytą dalyviams ir žurnalistams buvo surengtas pažintinis turas po Rygą, o vėliau vyko bendra spaudos konferencija ir asmeniniai interviu. Konferencijos metu dalyviai pasakojo, ko tikisi iš artėjančio dainų konkurso, taip pat dalijosi ankstesnių „Eurovizijų“ favoritais.

Vakare vykusiame koncerte, kurio tema buvo Švedija, pasirodė dvi šios šalies grupės – „Eurovizinių“ dainų perdirbinius atlikę „Schlagerfeber“ ir 1984 metų konkurso nugalėtojai „The Herreys“. Kai kurie šiųmetiniai atlikėjai scenoje atliko ne tik savo „eurovizinius“ kūrinius, tačiau ir dar po vieną dainą iš savo muzikinio ar pasaulinio repertuaro, o Latvijos atstovas Justs publikai dovanojo net keturis kūrinius, kuriuos atliko kartu su savo grupe.

Renginiui pasibaigus netoliese koncertų salės esančioje kavinėje buvo surengtos dūzgės, kuriose apsilankė Bulgarijos, Serbijos, Šveicarijos, Latvijos ir Baltarusijos atlikėjai. Tiesa, Ivan renginyje neužsibuvo, kadangi jau po kelių valandų kartu su Barei, Ira Losco ir Hovi Star jo laukė skrydis į Maskvą, kur vyko dar vienas koncertas.

Dėkojame Miroslavs Kodis ir visam Latvijos OGAE klubui už puikų renginį!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus