Gyvenimas po Eurovizijos

Eurožvaigždės: muzikos naujienos iš Lietuvos, Islandijos, Švedijos, Norvegijos, Airijos ir Rusijos

vaizdoklipaiNors kruopščiai ruošiamės artėjančiai „Eurovizijai“, negalime pamiršti atlikėjų, kurie jau bandė jėgas šiame konkurse ir toliau išleidžia dainas, filmuoja vaizdo klipus ir stengiasi tokiu būdu priminti mums apie save.

2012 ir 2016 metų Lietuvos atstovas Donny Montell nors ir sugrįžta į „Euroviziją“, tačiau nenori persotinti gerbėjų savo konkursine daina „I’ve been waiting for this night“, todėl pristato naują singlą, pavadinimu „Don’t touch me“. „Neliesk manęs, vaikeli. Pajusk mano kūną viduje. Sakiau tau išbandyti mane, vaikeli, kaip kažką, ko dar neteko išmėginti“, – dainuoja „pavasarinės“ nuotaikos pakylėtas atlikėjas.


Antrąją vietą 2009 metų „Eurovizijoje“ užėmusi Islandijos atstovė Yohanna pristatė naują dainą „Revolving doors“. Pastaraisiais metais atlikėja karaliavo gimtinės muzikos topų viršūnėse, tačiau vėliau nusprendė pristabdyti savo karjerą ir praleisti daugiau laiko su vaiku. Yohannos gerbėjai neslepia džiaugsmo išgirdę naująjį atlikėjos darbą, kurį parašė Hallgrímur Óskarsson ir James Gerard Borg.


„Melodifestivalen“ gerbėjų numylėtinis Eric Saade nustebino klausytojus nauju skambesiu ir įvaizdžiu, pristatęs singlą „Colors“. 2011 metais atlikėjas liko per plauką nuo pergalės „Eurovizijoje“, o 2015 metų švedų atrankoje su daina „Sting“ pelnė penktą vietą. Savo „Instagram“ profilyje Eric paskelbė, jog pastaruosius 6 mėnesius ruošia naujus kūrinius su muzikantais Viktoru Norén, Gustafu Norén ir Joakimu Andren.


Pernai norvegams atstovavęs Mørland pristatė savo kūrybos dainą „Skin“ ir jos vaizdo klipą, nufilmuotą Norvegijos sostinėje, spaudžiant -17 laipsnių šalčiui. Daina bus įtraukta į netrukus pasirodysiantį atlikėjo albumą.


Mørlandui Vienoje talkinusi Debrah Scarlett  taip pat nudžiugino savo gerbėjų širdis nauja daina „To Figure“. Klausytojai šiltai sutiko atlikėjos darbą, o pati Debrah neslepia džiaugsmo, dėkoja visiems už pagyras ir prisipažįsta, jog klausytojų komentarai jai yra labai svarbūs.


2011 ir 2012 metais „Eurovizijoje“ pasirodę dvyniai „Jedward“ iš Airijos pagrindžia savo kūrybinį augimą nauju singlu „Good Vibes“, kuris neabejotinai dažnai skambės vietinių radijo stočių eteryje.


Praėjusį savaitgalį Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje koncertavusi Rusijos merginų grupė „Serebro“, kuri 2007 metų „Eurovizijoje“ pelnė bronzą, neseniai pristatė provokuojantį dainos „Otpusti menia“ vaizdo klipą. Šiandien grupės prodiuseris paskelbė, jog viena iš trio narių Darja Šašina tam tikram laikotarpiui palieka grupę dėl rimtos kelių sąnarių ligos.


Primename, jog visuomet džiugiai laukiame Jūsų žinučių su „Eurovizijos“ dalyvių muzikinėmis naujienomis tiek komentaruose, tiek mūsų „Facebook“ profilyje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
LTU
LTU
prieš 8 metus

Tavo trečias sakinys paneigia pirmąjį, taigi tikimybė ne ta pati 😀 O toliau nesigilinkim :DD

x to LTU
x to LTU
prieš 8 metus

tikimybė, kad jis dainuoja apie vaikus yra tokia pati, kaip ir apie „mažutę” ;D gal ten turėjo būti „mažutis“? nes vėliau prašo, kad jį „išd*lkintų“

LTU
LTU
prieš 8 metus

P.S. Vietoj vaikeli mažyte turėtų būt.

LTU
LTU
prieš 8 metus

„Sakiau tau išbandyti mane, vaikeli, kaip kažką, ko dar neteko išmėginti” xDDD
Ne, rimtai, išverskit normaliai žodžius, nes čia tikrai ne apie vaikus dainuojama.
O šiaip gal rašom peticiją, kad Donatas pakeistų dainą? Nes užsigraušiu aš žiūrint į jį dainuojant tą dainą, jei yra tokia, 100x geresnė.

adasesc (8==D)
adasesc (8==D)
prieš 8 metus

Tas jausmas, kai don’t touch me geriau skamba negu i’ve been waiting for this night :DDDDFD