Kostadin Krustev nuotr.
Eurovizija 2016 (dalyviai)

Pristatyta Bulgarijos „eurovizinė“ daina „If Love Was A Crime“

Kostadin Krustev nuotr.
Kostadin Krustev nuotr.

Šiandien buvo paskelbta paskutinė 2016 metų „Eurovizijos“ daina „If Love Was A Crime“, kurią Stokholme atliks 2011 metais garsiojo dainų konkurso sceną jau išbandžiusi bulgarė Poli Genova. Daugiau apie Bulgarijos atstovę galite perskaityti mūsų ankstesniame straipsnyje.

Kūrinį ruošė Borislav Milanov, Sebastian Arman and Joacim Bo Persson. Prie teksto kūrimo prisidėjo ir pati Poli. Dainoje pasakojama apie drąsius žmones, kurie išdrįso mylėti ir kovoti už savo jausmus, nepaisant aplinkybių ir visuomenės nuomonės. Vaizdo klipe apjungti du svarbiausi Bulgarijos nacionalinio transliuotojo BNT projektai – „Eurovizija“ ir serialas „Po priedanga“, kuris sulaukė didžiulės sėkmės visame pasaulyje.

„Mano daina yra galinga, įdomi ir nešanti vienintelę universalią žinutę – meilė yra aukščiau už kitas aplinkybes. Meilę aptinkame visur aplink save, ji tampa esmine mūsų dalimi, kuri suteikia energijos ir tikėjimo. Meilė daro mus nesustabdomus. Norime, kad ši žinutė pasiektų visą pasaulį“, – savo „eurovizinį“ kūrinį komentavo Bulgarijos atstovė.

Diuseldorfe vykusios „Eurovizijos“ pusfinalyje atlikėja užėmė 12 vietą ir nepateko į finalą. Kaip manote, ar Poli Genovai pavyks pagerinti rezultatą ir atlikti savo dainą gegužės 14 dieną vyksiančiame 2016 metų „Eurovizijos“ finale?

Poli Genova – „If Love Was A Crime“:

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
j
j
prieš 8 metus

kaip popsine daina labai neblogai ir smagiai klausosi.

...
...
prieš 8 metus

Grazu

Brat2va
Brat2va
prieš 8 metus

super