Lietuvos atstovas „Eurovizijoje 2016” - Donny Montell
Eurovizija 2016 (atrankos)Eurovizija 2016 (dalyviai)

Antrąkart nusišypsojusi fortūna: Lietuvos atstovas „Eurovizijoje 2016” – Donny Montell su „I’ve been waiting for this night”

Lietuvos atstovas „Eurovizijoje 2016” - Donny Montell

Po dešimt savaičių trukusios įnirtingos muzikinės kovos paaiškėjo, kas atstovaus Lietuvai „Eurovizijos” dainų konkurse. Galimybę ginti šalies garbę Švedijoje iškovojo Donatas Montvydas (Donny Montell) su kūriniu „I’ve been waiting for this night“. Dainininkas scenoje pademonstravo ne tik  vokalines galimybes, bet ir įspūdingą šuolį iš sceninių dūmų kamuolio.

Lemtingą vakarą scenoje, LRT studijoje, susirungė laimingųjų šešetukas: Ruslanas Kirilkinas, Ieva Zasimauskaitė, Aistė Pilvelytė, Erica Jennings, Rūta Ščiogolevaitė ir Donny Montell. Pastarasis nė minutei neužleido lyderio pozicijų ir tvirtai laikėsi balsavimo lentelės viršuje nuo pat pirmųjų tiesioginės transliacijos minučių. Tiesa, „ant kulnų” dainininkui visą finalinės laidos laiką lipo Ericos Jennings gerbėjai, negailėdami jai savo balsų.

Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus paskutinėje vietoje liko Ruslanas Kirilkinas, penktoji – Aistė Pilvelytė, ketvirtoje vietoje atsidūrė Ieva Zasimauskaitė, trečioji – Rūta Ščiogolevaitė, garbingą antrąją vietą pelnė Erica Jennings, o pergalės laurus be didelės konkurencijos nuskynė Donny Montell.

Rinkti verčiausią Lietuvai atstovauti atlikėją „Eurovizijoje 2016“ buvo patikėta mišriai komisijai. Joje sprendžiamąją galią kartu su televizijos žiūrovais turėjo: Ramūnas Zilnys, Nomeda Kazlaus, Tomas Sinickis, Dalia Ibelhauptaitė, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Vaidas Baumila bei profesionalų trejetas iš užsienio – Peter Freundenthaler („Fools Garden“), garsus muzikos prodiuseris Denis Ingoldsby ir šiuolaikinės britų muzikos atstovė Daisy Syron.

„Eurovizija 2016“ vyks Švedijoje gegužės 10–14 dienomis. Donny Montell išvysime antrajame dainų konkurso pusfinalyje gegužės 12 dieną, kur Lietuvos atstovas savo talentu ir kūriniu „I’ve been waiting for this night“ bandys sužibėti tarp 19 kitų šalių konkurentų. Primename, jog 2012 metais Donny atstovavo Lietuvai su daina „Love is Blind“ ir pelnė 14 vietą.

Nugalėtojo pasirodymas:

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

9 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
jonas
jonas
prieš 7 metus

Jo…daina nieko verta,nemazai nesvariu natu,dainavimas be pilvinio-diafragminio kvepavimo yra panasus I mekenima…gal kada Donatas tai supras…jog reikia investuot I moksla,jog igyti tikraja verte…o ne vaikytis tik populiarumo….

Donato ne fanė
Donato ne fanė
prieš 7 metus

Ką čia apie tą Donatėlį, kai yra tiek IŠ TIKRO žavių vyrukų – prancūzas, vengras, pagaliau latvis ir kt.

Magnolija
Magnolija
prieš 7 metus

Ko jūs čia putojatės ! Ką jūs gyvenime nuveikėt įspūdingo vietoj sėdėję prie kompiuterių. Man Donatas pavyzdys sunkaus darbo ir savo svajonės siekimo. Nesvarbu kelinta vieta aš jį vistiek gerbiu ir žaviuosi. Pirmyn Donatai !!!

velyvis
velyvis
prieš 7 metus

Netikiu jo perspektyva Eurovzijoje, net ne visas dainas perklausius jis neatrodo, kad būtų favoritas. Daina primena kažkokį lojimą.

Auksė
Auksė
prieš 7 metus

Donatas užves scena!!! Pilnai tikiu, kad šįkart pakilsime aukštai!!! Jis scenos siela!!! <3

Isfeero
Isfeero
prieš 8 metus

Donatas pats kaip atlikejas labai zavi,.Tikrai,.Tik stai ta daina,..vaje kokia daina,.Kokia tragedija,.kokia visgi piguma,..
Kazkur sirdies gilumoje tikejausi,kad vaziuos Erica, nes siemet stebetinai silpnasir prastas dainu kontekstas mano nuomone,.Todel Ericos daina butu labai issiskyrusi tiek zanru,tiek kokybe, ,.ir siaip, stipria minti nesa ta daina, ko visiskai nera daugumoje is dalyvausianciusiu symet,.

Slykstuma
Slykstuma
prieš 8 metus

geda, net jei ir patektu i top 10 kuo netikiu, daina yra nieko verta, tipinis popselis. Prastumtas tas donatas aisku kaip diena.Komisija isvis tragedija, pati atranka LT kad ir kaip bando kazka, visiskas s,o vietoj Aistes dalyvauciau geriau uzsienio atrankose, nesizeminciau daugiau tokioje purvinoje atrankoje.

zigolo
zigolo
prieš 8 metus

rukytkit. mldc dony mony.

8==D
8==D
prieš 8 metus

Aistė tik 5 ?!!!! Donatas man tik 2 vietoj, o pirmoj Aistė <3