SBS nuotr.
Eurovizija 2016 (dalyviai)

Pristatyta Australijos daina „Sound of silence“, kurią „Eurovizijoje“ atliks Dami Im

SBS nuotr.
SBS nuotr.

Ne paslaptis, jog Australija labai rimtai vertina „Eurovizijos“ dainų konkursą, todėl nacionalinis transliuotojas SBS iš visų jėgų stengiasi paruošti kokybišką ir išskirtinį pasirodymą. Šiandien buvo pristatyta šalies garbę ginsiančios Dami Im „eurovizinė“ daina „Sound of silence“. Daugiau apie atlikėją galite perskaityti mūsų ankstesniame straipsnyje.

Dami Im kartu su dainos pristatymu pasidalijo savo mintimis apie dalyvavimą konkurse: „Vos tik išgirdau šią dainą, iš karto supratau, jog ji puikiai tinka „Eurovizijai“. Dainos prasmę galima interpretuoti įvairiai, tačiau dainuodama ją mąstau apie atsiskyrimą ir būvimą toli nuo žmonių, kuriuos myliu. Gyvename pasaulyje, kuriame labai lengva bet kurią akimirką susisiekti, tačiau nepaisant to, dažnai gali pasijusti vienišas ir izoliuotas. Aš nekantrauju atlikti „Sound of silence“ Stokholme ir užmegzti ryšį su nauja auditorija.“

Australijos „eurovizinę“ dainą sukūrė autorių tandemas „DNA Songs“ (David Musumeci ir Anthony Egizii), kuris rašė dainas tokiems garsiems muzikantams, kaip Ricky Martin, Jessica Mauboy, Nathaniel, Delta Goodrem, „Timomatic“ ir „The Veronicas“. Šie autoriai taip pat sukūrė ir pergalingąjį singlą „Alive“, su kuriuo Dami nugalėjo „X faktoriuje“.

Primename, jog Australija šių metų „Eurovizijoje“ pasirodys antrajame pusfinalyje, vyksiančiame gegužės 12 dieną, ir kartu su kitomis valstybėmis kovos dėl teisės pasirodyti didžiajame konkurso finale. Kaip vertinate Dami Im kūrinį ir jo šansus „Eurovizijoje“?

Dami Im – „Sound of silence“:

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Erika
Erika
prieš 8 metus

like like like

Vita
Vita
prieš 8 metus

Balsas geras, daina nebloga, bet manes niekas po kol kas nei Armenija nekabina.