Grupės asmeninio archyvo nuotr.
Eurovizija 2016 (dalyviai)

Graikijos atstovai „Eurovizijoje“ – grupė „Argo“ su daina „Utopian land“

Grupės asmeninio archyvo nuotr.
Grupės asmeninio archyvo nuotr.

Visai neseniai Graikija paskelbė, kad šaliai „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovaus grupė „Argo“, o šiandien buvo pristatytas ir konkursinis kūrinys „Utopian land“.

„Argo“ yra graikų grupė, kurią sudaro šeši nariai: Christina Lachana, Maria Venetikidou, Vladimiros Sofianidis (vokalai), Kostas Topouzis, Ilias Kesidis ir Alekos Papadopoulos (instrumentai). Anksčiau šis kolektyvas vadinosi „Europond“, tačiau grupė pavadinimą pakeitė būtent dėl dalyvavimo „Eurovizijoje“.

Dainos „Utopian land“ žodžiais yra paliečiamos opios šiandieninės Graikijos problemos – finansiniai sunkumai ir pabėgėlių krizė. Kūrinys teigia, kad įmanoma pasiekti utopiją, jei dėl jos bus kovojama. Ši daina turi tiek hiphopo, tiek tradicinės graikiškos muzikos skambesio, ir yra atliekama anglų bei graikų kalbomis.

Argo – „Utopian land“:

Įvertinkite graikų atstovus:

[starrater tpl=10]

Graikija nuo pat pusfinalių atsiradimo nėra praleidusi nė vieno „Eurovizijos“ finalo. Ar ir šie metai šaliai bus taip pat sėkmingi, sužinosime gegužės 10 dieną pirmojo pusfinalio metu.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

7 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Vita
Vita
prieš 8 metus

Nu, jo nekas. Graikija tikrai nenori laimet:D
Skamba, kaip latino gatves banditu daina :))

...
...
prieš 8 metus

Tegu skolas pirma grazina. Dalyvauja jie dar cia 😀

agne
agne
prieš 8 metus

Labai nuvyle, tikejausi geros dainos, kaip pastaruosius 3metus

.1X1.
.1X1.
prieš 8 metus

TIESA TAIP JEIGU JIE BUTU SU SIA DAINA ANTRAM SEMI FINAL TAI TIKRIAUSIAI PRASIMUSTU I FINAL NES TEN ZYMIAI SILPNESNIS NEI FIRST SEMI KURIAME IR SIAIP UZ BORTO LIKS PORA STIPRESNIU SONGS.

.1X1.
.1X1.
prieš 8 metus

PATHETIC. NO FINAL. NA IS GREECE TOKIO SHIT NESITKEJAU JIE VISAD VIENA IS MEGSTAMESIU SALIU BUVO NUO 2006 KAI TIK PRADEJAU STEBET ESC. SUZINOJAS SIA PATHETIC GRUPE KURI JIEM ATSTOVAUS NESISTEBIU SI ESC TIESIOG PASITYCIOJIMAS NA BET NAIVIAI TIKEJAUS GALBUT KAZKO PANASAUS I 2013 ALKO IS FREE TACIAU NIEKO PANASAUS.

bae
bae
prieš 8 metus

Mam tai labai patinka, vien iš geresnių dainų šiemet 🙂

Latvios biebrs
Latvios biebrs
prieš 8 metus

Nėra net ką komentuoti. Graikija po 2012 vis kiekvienais metais prastėja, matosi, kad nenori laimėt 😀 Kaip kažkas pasakytų PATHETIC. NO FINAL xDD