Youtube nuotr.
Eurovizija 2016 (dalyviai)

San Marino atstovas Serhat Stokholme pasirodys su kūriniu „I didn’t know“ [ATNAUJINTA]

Youtube nuotr.
Youtube nuotr.

Nacionalinis San Marino transliuotojas SMRTV dar sausio mėnesį paskelbė, kad mikrovalstybei „Eurovizijoje“ atstovaus turkų kilmės atlikėjas Serhat, ir nuo to laiko konkurso gerbėjai nekantriai laukė kūrinio, kurį jis atliks Stokholme. Šiandien pagaliau buvo paskelbta, jog Serhat šaliai atstovaus su kūriniu „I didn’t know“.

Šis kūrinys buvo kurtas didelės tarptautinės komandos: muziką dainai sukūrė turkas Olcayto Ahmet Tuğsuz, žodžius parašė graikas Nektarios Tyrakis, aranžuote pasirūpino prancūzas Cyril Orcel, įrašymo darbai vyko Belgijoje, o muzikinis klipas buvo nufilmuotas Paryžiuje. Dainos žodžių autorius teigia, kad šis kūrinys yra apie meilę, kuri iš pradžių būna nesuvokiama, tačiau laikui bėgant ji apima visą žmogaus esybę. 

Atnaujinimas. Netrukus po „I didn’t know“ premjeros Serhat pristatė dar kelias savo dainos versijas. Disko variantas sulaukė žymiai daugiau teigiamų atsiliepimų nei originalioji versija, todėl atlikėjas nusprendė vežtis jį į „Euroviziją“ ir surengti tikrą disko vakarėlį.

Serhat – „I didn’t know“ (disko versija):

Įvertinkite San Marino kūrinį:

[starrater tpl=10]

Serhat pasirodys pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje gegužės 10 dieną. Kaip manote, kokie San Marino šansai įveikti pusfinalio barjerą ir patekti į didįjį finalą? Ar atlikėjas priėmė teisingą sprendimą, pakeitęs savo „eurovizinės“ dainos versiją?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

10 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
j
j
prieš 8 metus

man tikrai kazka primena, kazka is 70-uju desimtmecio. man kliuna vokalas labai. atrodo, kad reiketu siai dainai auksciau dainuot, nes graziau skamba pritariamuju partija nei pagrindinio atlikejo. siaip daina gera kaip disko.

Austėja
Austėja
prieš 8 metus

Jo, pritariu ‘šiaip’

šiaip
šiaip
prieš 8 metus

O man labai gražu! Primena L.Cohen

zigolo
zigolo
prieš 8 metus

ddddddddddddddddddddddddddlmao. laukiau kol 1×1 pakomentuos kai tik isgirdau sia absurdiska daina is kart jo komentara pries akis isvydau xdddd ten su na nick as jau padariau tavo darba seni ir gan neblogai pradzia identiska xd o jam vienodai stikliniu face be emociju komentuoja visad pramusa xddd

.1X1.
.1X1.
prieš 8 metus

PATHENIC. NO FINAL. KUO TOLIAU TUO BLOGIAU RIMTAI SANMARINAS NUSITEIKES PAKOVOT DEL LAST POSISION SU MONTENEGRU GRUZIJA BEI GAL FINLAND KOKIA.

Vita
Vita
prieš 8 metus

Hmm, muzika grazi, bet balsas man nelabai,stipriai akcentas jauciasi. Labai paprasta daina, mano 60metei mamai tai patiko, sake dzodosena kazkoki primena:)

Austėja
Austėja
prieš 8 metus

Man kažkaip patiko 🙂 nežinau kodėl, tokia tikrai išskirtinė daina. Aišku prasčiau nei praeitais metais, bet vis tiek puiku. Linkiu sėkmės San Marinui šiais metais 😉

na
na
prieš 8 metus

PATHENIC. NO FINAL. 0 POINTS. WELL DONE.

SCRP
SCRP
prieš 8 metus

Tuoj ateis didžioji muzikos ekspertė Vita ir pasakys, jog tai geras ir išskirtinis kūrinys. 😀

Go
Go
prieš 8 metus

Ir vėl nieko gero :/