HRT nuotr.
Eurovizija 2016 (dalyviai)

Pristatyta Kroatijos „eurovizinė“ daina „Lighthouse“

HRT nuotr.
HRT nuotr.

Šiandien Kroatijos nacionalinis transliuotojas HRT pristatė šalies konkursinę dainą „Lighthouse“, kurią „Eurovizijoje“ atliks Nina Kraljić. Daugiau apie atlikėją galite sužinoti, perskaitę mūsų ankstesnį straipsnį.

Kūrinį „Lighthouse“ parašė austrai Andreas Grass ir Nikola Paryla. Už įrašą ir suvedimą buvo atsakingas vokietis Thorsten Brötzmann. Ninos „eurovizinė“ daina taip pat bus įtraukta į netrukus pasirodysiantį atlikėjos debiutinį albumą, kurį išleis įrašų studija „Universal Music“. Nina džiaugiasi, nes „Lighthouse“ sujungia elementus, kuriuos ji mėgsta – modernų skambesį ir etninę muziką. „Man didelė garbė dirbti su tokia talentinga ir patyrusia komanda. Mano dainoje slypi žinutė apie viltį, kuri, nepaisant visų nesėkmių, visuomet švyti ir yra šalia“, – aiškina Nina. O Andreas Grass teigė, jog dainoje pasakojama apie žmogų, pasiklydusį jūroje. Net jeigu iš pradžių veikėjas mano, jog paskutinė viltis yra prarasta, vėliau jis įsitikina, jog yra pajėgus įveikti visas kliūtis ir vedamas švyturio signalo gali rasti saugų uostą.

Nina Kraljić pasirodys pirmajame 2016 metų „Eurovizijos“ pusfinalyje, vyksiančiame gegužės 10 dieną. Kaip vertinate Kroatijos šansus šių metų konkurse?

Nina Kraljić – „Lighthouse“:

Kviečiame įvertinti:

[starrater tpl=10]

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

5 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
ESC fanatic
ESC fanatic
prieš 8 metus

Daina visai nieko, tik nematau jos kaip nugalėtojos. Idomu kaip pats pasirodymas atrodys.

.1X1.
.1X1.
prieš 8 metus

ITS NOT PATHETIC. AND IT WILL BE ON FINAL. KUR NUSIPELNO TEN IR PATEIGIU.

wow
wow
prieš 8 metus

Kur „PATHETIC. NO FINAL” ? 😀 😀

Gma
Gma
prieš 8 metus

Man visai labai patinka! Tikiuosi Kroatija bus finale! 🙂

Latvios biebrs
Latvios biebrs
prieš 8 metus

Opa kaip šovė iškart į viršų pagal lažybas, šiaip manęs labai nekabina pati daina ;\