Eurodiena.lt

Devintojo „Eurodienos“ gimtadienio proga – viktorina!

Eurodiena.ltArtėjant kovo 18 dienai – 9-ajam „Eurodienos“ tinklalapio gimtadieniui, kviečiame visus mūsų skaitytojus išbandyti savo žinias apie „Eurovizijos“ konkursą specialioje kiek patobulinto formato viktorinoje ir laimėti stilizuotus „Eurodienos“ marškinėlius.

Iš viso į žaidimą bus pakviesta net 16 dalyvių: 14 įveikusių atrankines užduotis ir 2 gavusius vardinius pakvietimus už puikius pasiekimus ankstesniuose „Eurodienos“ žaidimuose.

Pagrindinis žaidimo etapas vyks „Eurodienos“ „Skype“ pokalbių kambaryje ir susidės iš dviejų dalių – 2 pusfinalių ir finalo.

Atrankinis turas (kovo 8–14 d.):

Nuo kovo 8 dienos (antradienio) kiekvieną vakarą 18.00 val. ir 20.00 val. „Eurodienos“ „Facebook“ puslapyje arba mūsų internetinėje svetainėje bus pateikiamas atrankinis klausimas arba klausimų rinkinys. Pirmajam teisingai įveikusiam dienos užduotį atiteks kvietimas į viktorinos pusfinalį.

Mūsų „Facebook“ puslapyje klausimus rasite kovo 8–12 dienomis, o „Eurodienos“ internetiniame puslapyje – kovo 13–14 dienomis.

Pusfinaliai (kovo 16 d. 19.00 val. ir kovo 17 d. 19.00 val.):

8 dalyviams pirmiausia vienas po kito bus pateikiami skirtingos vertės klausimai, už kuriuos taškai kaskart atiteks tik pirmajam teisingai atsakiusiam. Po 25 klausimų atsisveikinsime su 3 mažiausiai taškų surinkusiais žaidėjais. Likusiems atiteks dar 15 klausimų, lemsiančių, kurie keturi dalyviai keliauja į finalą. Užėmusiam 5 vietą teks palikti žaidimą.

Finalas (kovo 18 d. 19.00 val.):

8 finalininkai žais tokiu pačiu principu kaip ir pusfinaliuose. Po pirmosios klausimų dalies kovą tęs tik keturi dalyviai.

Esant neaiškumams, lauksime Jūsų klausimų apie žaidimo eigą šio pranešimo komentaruose arba kitais „Eurodienos“ komandos kontaktais.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Giedrius
Giedrius
prieš 8 metus

Tikrai labai smagus konkursas, skirtas pasitikrint savo Eurovizines žinias. Kiekvienais metais stengiuosi sudalyvauti, ir nors nepavyksta laimėt, bet kasmet vis sužinau kažką naujo, tad visiems rekomenduoju, nepagailėkit kelių minučių atrankoms.