EBU nuotr.
Eurovizija 2016 (atrankos)

Sugrįžimas su trenksmu – Aistė Pilvelytė tapo trečios laidos nugalėtoja, Lietuvos atranką palieka Deividas Žygas ir Evelyn Joyce

EBU nuotr.
EBU nuotr.

Pasibaigus Lietuvos nacionalinės atrankos trečiajai laidai paaiškėjo, jog vakaro favorite tapo Aistė Pilvelytė. Atrankos veterane vadinama dainininkė su kūriniu „You bet“ pelnė didžiausią įvertinimą ne tik iš komisijos, bet ir iš žiūrovų. Šį vakarą fortūna buvo nepalanki Deividui Žygui ir Evelyn Joyce – jie atsidūrė rezultatų lentelės apačioje ir paliko nacionalinę atranką į 2016 metų „Euroviziją“. Į tolimesnį etapą, kartu su Aiste, pateko Ruslanas Kirilkinas, Ieva Zasimauskaitė, Milda Martinkėnaitė, Berta Timinskaitė, Saulenė Chlevickaitė, „4 Roses“, Neringa Šiaudikytė, grupė „E.G.O.“ ir Baiba.

Lietuvos komisijos narių kėdes šį kartą užėmė Darius Užkuraitis, Ramūnas Zilnys, Nomeda Kazlaus ir Laima Lapkauskaitė. Lietuviai liko sužavėti Aistės Pilvelytės pasirodymu ir skyrė jai 12 taškų. Užsienio ekspertams atstovavo Vanessa Lancaster, Dave’as Holmsas ir Dennis Inglesby. Ši trijulė geriausiai įvertino Ievą Zasimauskaitę. Susumavus abiejų komisijų rezultatus, bendros komisijos lentelės lydere tapo Aistė Pilvelytė. Pagal žiūrovų balsus Aistė taip pat užėmė pirmąją vietą.

Lietuvos nacionalinės atrankos trečios laidos rezultatai:

Rezultatai

Vakaro nugalėtojos pasirodymas:

YouTube player

Visų pasirodymų ištraukos:

YouTube player

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
LRT HD
LRT HD
prieš 8 metus

Dėl netikėtai iškilusių techninių kliūčių trečiojo nacionalinės atrankos dalyvių pasirodymai storame internete pasirodys tik rytdieną. Atsiprašome už įvykusius nesklandumus. Kantrybės, brangūs bičiuliai.

Pagarbiai – tiekėjas Andrius, Kaunas 🙂