Joost Joossen (VRT) nuotr.
Eurovizija 2016 (atrankos)

Belgų atrankos „eurovizinių“ hitų vakarėlyje nugalėjo Amaryllis Uitterlinden

Eén nuotr.

Vakar startavo Belgijos nacionalinė atranka „Eurosong 2016“, kurioje dėl galimybės pasirodyti Stokholmo „Eurovizijoje“ varžosi 5 atlikėjai: Adil Aarab, Astrid Destuyver, Tom Frantzis, Laura Tesoro ir Amaryllis Uitterlinden. Pirmoje laidoje dalyviai atliko „eurovizinius“ hitus. Kiekvienas iš jų bandė pristatyti žiūrovams naują, šiek tiek atnaujintą gerai žinomo kūrinio versiją. Komisijos narių kėdes užėmė Stijn Kolacny ir 2009 metų „Eurovizijos“ nugalėtojas Aleksander Rybak. Tiesa, komisijos misija šiame etape buvo ne kritikuoti, ar šalinti dalyvius, o pasidalyti patirtimi ir patarimais. Televizijos žiūrovai balsuodami nusprendė, jog geriausiai pasirodė dainininkė Amaryllis Uitterlinden, atlikusi Loreen hito „Euphoria“ perkūrinį.

Kitą sekmadienį dalyviai pristatys savo konkursinius kūrinius, o sausio 17 dieną vyksiančiame finale išvysime ir pasirodymus, su kuriais jie planuoja varžytis Stokholme. Nugalėtoją rinks žiūrovai ir 10 narių užsienio komisija. Kviečiame pasižiūrėti vakarykščius dalyvių pasirodymus.

Visi atrankos dalyviai atlieka „Heroes“ (Švedija 2015):

Amaryllis Uitterlinden – „Euphoria“ (Švedija 2012):

Adil Aarab – „Hold me now“ (Airija 1987):

Astrid Destuyver – „Everyway that I can“ (Turkija 2003):

Laura Tesoro – „Dum tek tek“ (Turkija 2009):

Tom Frantzis – „Rhythm inside“ (Belgija 2015):

Kurios dainos atlikimas Jums patiko labiausiai? Ar nusiminėte sužinoję, jog šįmet Lietuvos atrankos dalyviai nedainuos „Eurovizijos“ šlagerių? Kviečiame komentuoti!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hideo
Hideo
prieš 8 metus

Astrid Destuyver nuostabiai atliko turkų dainą-nugalėtoją „Everyway that I can“ 🙂
Taip pat šauniai ir Laura Tesoro – „Dum tek tek“ 🙂