Fanai

Paskelbti 2015 metų OGAE „Antrojo šanso“ konkurso rezultatai

NekOGAE (tarptautinis „Eurovizijos“ fanų klubas, prancūziškai – Organisation générale des Amateurs de l’Eurovision) kasmet tradiciškai rengia „Antrojo šanso“ konkursą, kuriame dalyvauja dainos, nepatekusios į didžiąją „Euroviziją“ (kitaip sakant, nenugalėjusios nacionalinėje šalies „Eurovizijos“ atrankoje). Šiemet dalyvavo 18 šalių, tarp kurių – Lietuva.

Šiųmetinį konkursą organizavęs Švedijos klubas šiandien paskelbė rezultatus. Nugalėtoju tapo 305 taškus surinkęs Italijos atstovas Nek su kūriniu „Fatti avanti amore“. Ši daina „San Remo 2015“ festivalyje užėmė antrąją vietą ir nusileido tik nugalėtojų grupės „Il Volo“ kūriniui „Grande Amore“.

Per žingsnį nuo pergalės liko Švedija. 267 taškus surinko Mariette su „Don’t Stop Believing“. Trečioji vieta atiteko Danijos atstovei Annai Gadegaard su kūriniu „Suitcase“.

Lietuvos OGAE narių sprendimu mūsų šaliai šiemet atstovavo Edgaras Lubys su kūriniu „Not Perfect“. Deja, kūrinys kitų šalių klubų nesužavėjo ir surinktų 19-os taškų užteko tik 17-ai vietai. 8 taškus mums skyrė Turkija, 5 taškus gavome iš Latvijos, 4 iš Moldovos ir 2 – iš Rusijos.

Su visais šiųmetiniame „Antrojo šanso“ konkurse dalyvavusiais kūriniais galite susipažinti paspaudę čia.

2015 metų OGAE „Antrojo šanso“ konkurso nugalėtojas Nek ir „Fatti avanti amore“:

Visų šalių balsavimas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Kxia
Kxia
prieš 8 metus

Italy vienareiksmiskai n1 po to n2 Sweden-Finland ;):);)