Eurovizija 2016 (dalyviai)

Vokietijai 2016 metų „Eurovizijoje“ atstovaus Xavier Naidoo

Xavier NaidooVokietijos nacionalinis transliuotojas paskelbė, jog atsisako nacionalinės atrankos ir į Stokholmą uždaru būdu atstovauti šaliai išrinko 44-erių soulo ir RnB muzikos stilių atlikėją Xavier Naidoo.

Daina, kurią Xavier atliks Stokholme, paaiškės kovo 18 dieną, renginio „Unser Song für Xavier“ metu. Šešios dainos, išrinktos muzikos ekspertų ir Xavier, bus atliktos atrankoje, ir tik žiūrovai nuspręs, kurią iš jų atlikėjas dainuos „Eurovizijoje“.

1971 metais Manheimo mieste Vokietijoje gimęs Xavier Kurt Naidoo muzikos pasaulyje yra žinomas jau daugiau nei dvidešimt metų. 1994 metais vyras išleido pirmąjį savo albumą anglų kalba, o po ketverių metų dienos šviesą išvydo ir vokiškas dainų rinkinys. Atlikėjas yra žinomas ne tik gimtojoje Vokietijoje, tačiau ir kaimyninėse Austrijoje ir Šveicarijoje. Kelis kartus vyras yra laimėjęs MTV „Geriausio Vokietijos atlikėjo“ apdovanojimą. Šiuo metu Xavier užsiima ne tik soline karjera, tačiau taip pat yra grupės „Söhne Mannheims“ narys ir su kolektyvu rengia koncertinį turą Vokietijoje.

Nors kelerius metus iš eilės rengti atrankos finalai sulaukdavo populiarių šalies atlikėjų dėmesio, tačiau rezultatai „Eurovizijoje“ pasirodydavo nuviliantys, o šiemet Vokietijai atstovavusi Ann Sophie „Eurovizijos“ finale liko be taškų. Atrankos pokyčiais tikimasi, jog susikoncentravimas į atlikėją, jo dainą ir pasirodymo detales padės šaliai pasiekti puikų rezultatą.

Kviečiame išklausyti porą atlikėjo kūrinių:

„Diser Weg“:

„Hört, hört“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus