Eurovision.tv nuotr.
Eurovizija 2016 (dalyviai)

Kiprui atstovaus grupė „Minus One“ su Thomas G:son kūriniu

Eurovision.tv nuotr.
Eurovision.tv nuotr.

Kipras jau turi savo atstovus 2016 metų „Eurovizijoje“ – vaikinų kolektyvą „Minus One“. Tai patvirtino tiek šalies nacionalinis transliuotojas „CyBC“, tiek patys roko grupės nariai, kurie džiaugiasi šia nuostabia galimybe.

„Eurovizijos“ gerbėjai  galėjo susipažinti su šia grupe Kipro atrankoje į 2015 metų konkursą „Eurovision Song Project“. Vaikinai tąkart pristatė savo kūrinį „Shine“, su kuriuo pasiekė atrankos finalą. Komisija palaikė roko muzikantus ir skyrė jiems maksimalų balų skaičių, o žiūrovai pasirodymo neįvertino ir skyrė „Minus One“ paskutinę vietą. Bendroje rezultatų lentelėje grupė liko trečia.

„Minus One“ sudaro penki muzikantai – Francois Micheletto (vokalas), Harrys Pari (gitara), Constantinos Amerikanos (gitara ir vokalas), Antonis Loizides (bosinė gitara) ir Chris J (būgnai).

Kipro delegacijos vadovas taip pat pranešė, jog šalies „eurovizinės“ dainos premjera įvyks tik kitąmet. Vis dėlto verta laukti, nes kūrinio kompozitorius yra gerai „Eurovizijos“ gerbėjams žinomas Thomas G:son. Kipro atstovai konkurse atliks vienuoliktąjį šio švedų autoriaus darbą. Garsiausi Thomas G:son kūriniai: „Euphoria“ (pergalė 2012 metais), „Quedate conmigo“ (2012), „Invincible“ (2006). Šio kompozitoriaus darbus taip pat  galėjome išgirsti tiek „Vaikų Eurovizijoje“, tiek įvairių šalių nacionalinėse atrankose.

„Minus One“ pasirodymas „Eurovision Song Project“ atrankoje su kūriniu  „Shine“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Austėja
Austėja
prieš 8 metus

Laukiu nesulaukiu jų dainos….

Rokas
Rokas
prieš 8 metus

Invincible dalyvavo 2006 metais