1in.am nuotr.
Eurovizija 2016 (dalyviai)

Armėnijai „Eurovizijoje“ atstovaus seksualioji Iveta Mukuchyan

1in.am nuotr.
1in.am nuotr.

Vakar Armėnijos nacionalinis transliuotojas paskelbė, jog 2016 metais „Eurovizijoje“ šalies garbę gins išskirtinio grožio dainininkė Iveta Mukuchyan.

Iveta gimė Jerevane, Armėnijoje. Vaikų darželį lankė gimtinėje, o 1992 metais kartu su šeima iškeliavo gyventi į Vokietiją. 2009 metais atlikėja atsižvelgė į savo tėvų patarimą ir, grįžusi į Armėniją, pradėjo studijuoti džiazo vokalą Jerevano konservatorijoje.

1in.am nuotr.
1in.am nuotr.

2010 metais Iveta dalyvavo ketvirtajame „Hay Superstar“ dainų konkurso sezone, kur užėmė penktą vietą. 2012 metais atlikėja išbandė jėgas antrajame „The Voice of Germany“ muzikinio projekto sezone. Aklosiose perklausose Iveta atliko pergalingąją 2012 metų „Eurovizijos“ nugalėtojos Loreen dainą „Euphoria“ ir pateko į mokytojo Xavier Naidoo komandą. 2012 metų gruodį žurnalas „El Style“ pripažino dainininkę seksualiausia armėne, o jau netrukus pristatytas singlas „Freak“ sulaukė ypatingo žiniasklaidos dėmesio.

„Jaučiuosi pagerbta ir labai dėkinga už šią suteiktą galimybę. Aš myliu „Euroviziją“ ir tai nuostabus jausmas, žinoti, jog atstovausi savo šaliai didžiojoje scenoje. Jūsų palaikymas man yra labai svarbus, todėl tikiuosi, jog būsite greta manęs šią atsakingą ir svarbią akimirką“, – savo įspūdžiais su ARMTV žiūrovais pasidalijo Iveta.

Armėnijos nacionalinis transliuotojas taip pat pradėjo konkursinės dainos atranką, todėl kiekvienas autorius gali siųsti savo darbus iki lapkričio 13 d. ir tikėtis, jog būtent jo kūrinys kitų metų gegužę skambės Stokholmo „Ericsson Globe“ arenoje. Kviečiame susipažinti su Ivetos Mukuchyan kūrybą.

Bendras darbas su atlikėju Lazzaro – „Freak“:

„Simple Like A Flower“:

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus