Eurovizija 2015 (renginys)

Paskutinieji scenoje – Jungtinė Karalystė, Prancūzija ir Australija

Tiesiogiai iš Vienos „Eurodienos“ reporteris Eimantas.

Thomas Hanses (EBU)
Thomas Hanses (EBU)

Atėjo laikas Jungtinės Karalystės antrajai repeticijai. Panašu, kad po pirmosios repeticijos „Electro Velvet“ neįdėjo itin daug pastangų, kad patobulintų ir taip gan prastą pasirodymą. Atlikėjų vokalas skamba silpnai, vaidyba atrodo dirbtina, judesiai apsiriboja stovėjimu vietoje ir vaikščiojimu viens aplink kitą. Bene vienintelis tikrai gerai atrodantis dalykas visame pasirodyme – itin puikai šokantys šokėjai. Tačiau vargu ar tai apsaugos nuo dar vieno apsijuokimo ir kelionės namo, užėmus vietą finalinės rezultatų lentelės apačioje.


Thomas Hanses (EBU)
Thomas Hanses (EBU)

Priešpaskutinioji scenoje – Prancūzija ir jos atstovė Lisa Angell. Dažniausiai ši šalis į konkursą siunčia lyrines dainas dainuojančias moteris arba vaikinus, atliekančius nuotaikingas dainas. Lisa priskirtume pirmajai kategorijai. Tamsius drabužius vilkinti atlikėja kūrinį „N’oubliez Pas“ atlieka įspūdingos miesto ir jo griuvėsių vizualizacijos fone. Kartu su ja scenoje – keturi būgnininkai, ekranuose – dar bent trisdešimt, tad žiūrovams gali pasirodyti, kad scenoje yra minia žmonių. Ar šiemet Prancūzija bus pastebėta, ar paskęs tarp kitų baladžių, sužinosime jau šį šeštadienį.


Andres Putting (EBU)
Andres Putting (EBU

Šios dienos ir apskritai visų individualių repeticijų maratoną užbaigia Australija. Guy Sebastian ir jo komandos pasirodymas beveik nepakito, išskyrus tai, kad atlikėjas baltas kelnes pakeitė geltonomis, o jo vokalas jau per pirmąją repeticiją skambėjęs puikiai, skamba dar geriau. Kaip ir aną sykį, scenoje ir fono vizualizacijose vyrauja gatvės elementai, kartu pasirodo keturi pritariantieji vokalistai, kurie tuo pačiu ir šoka. Pasirodymas buvo sustabdytas net kelis kartus, kartą – viduryje pasirodymo. Nepaisant to, labai tikėtina, kad Australijos debiutas „Eurovizijoje“ bus puikus.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Rjey
Rjey
prieš 8 metus

Kad UK atlikėja nėštukė 😉 apie kokius judesius scenoje galima kalbėt? 😀 reik džiaugtis, kad bent vienas apie kitą pavaikšto. Daina gera,bet taip, jūs teisūs – pasirodymas labai silpnai atrodo:)