Andreas Putting (EBU)
Eurovizija 2015 (renginys)

Į sceną žengia Malta ir Norvegija

Tiesiogiai iš Vienos „Eurodienos“ reporteris Eimantas.

Andreas Putting (EBU)
Andreas Putting (EBU)

Iškart po Juodkalnijos scenoje – Maltos atstovė Amber. Ir vėl pasirodžiusi viena, savo vokaliniais sugebėjimais maltietė abejingų nepaliko – atlikėjos balsas skambėjo stipriai ir užtikrintai. Pasirodymo fone keičiasi įspūdingai atrodančios mėlynos bei oranžinės spalvų vizualizacijos. Tiesa, pastaroji yra itin panaši į praėjusių metų nugalėtojos Conchitos Wurst pasirodymo metu atlikėjai už nugaros atvaizduotus ugnies sparnus.


Andreas Putting (EBU)
Andreas Putting (EBU)

Antrajame Norvegijos pasirodyme – nemažai permainų. Po pirmosios repeticijos buvo baimintasi, kad atlikėjams Mørland ir Debrah Scarlett scenoje judant nedaug, daina gali pabosti. Tačiau problema buvo išspręsta – po filmavimo kamerų išsidėstymo pakeitimų pasirodymas atrodo kur kas įspūdingesnis. Pirmoji pasirodymo dalis visą laiką filmuojama tik viena kamera nuolatos keičiant jos padėtį, kas yra gan neįprasta palyginti su kitais pasirodymais. Per dvidešimt minučių Norvegijos duetas spėjo dainą „A Monster Like Me“ atlikti net keturis kartus, ir tai vienareikšmiškai padėjo atlikėjams sustyguoti visas pasirodymo detales.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Remi
Remi
prieš 8 metus

Draugai, ar neatrodo, kad Lietuvos ir Norvegijos atlikėjams dizaineriai sukūrė visai kitokius sceninius rūbus nei buvo per visą pasiruošimo laikotarpį nuo nacionalinių atrankų ir jau buvo spėję suaugti su dainos sceniniu apipavidalinimu? Kalbu apie norvegų burgundiškos spalvos dominavimą, kurį pakeitė balta, šioji, mano nuomone, netinka šiai dainai. Balta tiko Margaret Berger dainai 2013 metais, o dabar… Analogiškai ir mūsų šalies pasirodymas: naujasis stilius jau plačiai irgi iškomentuotas.