Andres Putting (EBU) nuotr.
Eurovizija 2015 (renginys)

Ramybe sceną užpildo Estijos ir Makedonijos atstovai

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Po dramatiškosios graikės į sceną žengia ramusis estų duetas Elina Born & Stig Rästa. Pasirodymą tamsoje pradeda Stig, o per priedainį prie jo prisijungia ir Elina. Atlikėjai labai daug dėmesio skiria vienas kitam, puikiai perduoda dramatiško išsiskyrimo emociją, o dainos „Goodbye to yesterday“ tekstą įprasmina Stig – jis dainos pabaigoje išeina ir palieka savo partnerę vieną pabaigti kūrinį. Nuo pirmosios repeticijos nepasikeitė beveik niekas, atlikėjai vėl pasirodė su sceniniais rūbais – Elina vilki kombinezono tipo kostiumėlį, o Stig – kostiumą, fone kuriamas naktinio miesto vaizdas. Puiki daina, gražus vaizdas scenoje, dramatiška istorija – Estijos pasirodymas taps tikru desertu „Eurovizijos“ žiūrovams.


Elena Volotova (EBU) nuotr.
Elena Volotova (EBU) nuotr.

Aštuntuoju numeriu pirmajame „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalyje pasirodysiantis Makedonijos atstovas Daniel Kajmakoski šiandien taip pat turėjo antrąją savo asmeninę repeticiją. Kaip ir dauguma dalyvių, atlikėjas liko patenkintas scenos spalvomis ir vaizdu už scenos esančiuose ekranuose, tad vaizdas liko nepakitęs. Daniel vilki šviesų apsiaustą ir pasirodymą pradeda vienas, tačiau netrukus prie jo prisijungia trys pritariantieji vokalistai, kurie ne tik dainuoja, bet ir šoka. Atlikėjo vokalas skamba puikiai, o ar dainą „Autumn Leaves“ išgirsime ir didžiajame konkurso finale, sužinosime jau labai greitai.

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
agne
agne
prieš 8 metus

idomu kur kopija estijos? miestas, muzika, violetines zydros spalvos, vaikino isejimas. Duetas taip tai vienintelis panasumas

to as
to as
prieš 8 metus

Panašumų gal ir yra, bet jau tikrai ne gryna kopija. Vien kūrinio nuotaika visai kita.

as
as
prieš 8 metus

Estai kopijuoja grynai olandija… Net vemt verčia