Elena Volotova (EBU) nuotr.
Eurovizija 2015 (renginys)

Juodkalnijos pasirodymas primins „Adio“ vaizdo klipą

Elena Volotova (EBU) nuotr.
Elena Volotova (EBU) nuotr.
Elena Volotova (EBU) nuotr.
Elena Volotova (EBU) nuotr.

Ketvirtasis šiandien scenoje pasirodė Juodkalnijos atstovas Knez. Scenoje taip pat galima buvo išvysti ir penkias pritariančiąsias vokalistes, kurios ne tik dainavo, bet ir šoko. Viena iš jų rankoje laikė smuiką, kuriuo ir pradėjo svaiginantį pasirodymą. Likusios pasirodymą pradėjo atsiklaupusios ir mojuodamos rankomis. Vėliau smuikininkė padėjo instrumentą ant grindų ir prisijungė prie savo kolegių. Tiek atlikėjo, tiek pritariančiųjų vokalisčių rūbuose vyravo juoda spalva. Merginas taip pat puošė Katarinos Zlajić sukurti papuošalai.

Ekranuose pavaizduoti Juodkalnijos kalnų vakaro peizažai, vėliau sceną apgaubia nakties tamsa ir žvaigždės. Projektoriai apšviečia dainininką, tačiau pačioje scenoje karaliauja prietema, kuri suteikia pasirodymui ypatingą atmosferą.

Primename, kad Juodkalnijos romantiškąją „Adio“ sukūrė „Eurovizijoje“ jau sužibėjęs Željko Joksimović. Kadangi tai yra vienintelė šių metų Balkanų stiliaus baladė, išlieka nemaža tikimybė išgirsti ją ir gegužės 23 dieną vyksiančiame „Eurovizijos“ finale.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus