Eurovizija 2015 (renginys)

Trečiadienio repeticijas Vienoje pradėjo Vaidas Baumila ir Monika Linkytė

Elena Volotova (EBU) nuotr.
Elena Volotova (EBU) nuotr.
Lietuva2
Elena Volotova (EBU) nuotr.

Šiandien, jau trečiają asmeninių repeticijų dieną, sceną išbandys pirmoji pusė antrojo pusfinalio dalyvių. 13.00 val. (Lietuvos laiku) pirmieji „Wiener Stadhalle“ arenoje pasirodė Lietuvos atstovai – Vaidas Baumila ir Monika Linkytė. Pasirodymo metu duetui pritars dar keturi vokalistai – Justė Kraujelytė, Rūta Žibaitytė, Jurijus Veklenko ir Dainotas Varnas.

Pasirodymas, kaip ir galima tikėtis, yra pozityvus ir šviesus. Charizmatiškieji atlikėjai trykšta energija, nemažai juda, tad pasirodymas atrodo itin gyvas. Be abejo, dainai pasiekus kulminaciją išvystame ir dueto bučinį.

Ekranuose didžiąją kūrinio dalį dominuoja šviesios, daugiausia geltona, raudona bei rožinė spalvos, vaizduojamos įvairios gėlės, saulės spinduliai.

Lietuvos komanda šiandien taip pat atskleidė sceninius drabužius – Vaidas pasipuošęs melsvos spalvos kostiumu, o Monika vilki baltą suknelę, puoštą mėlynos, violetinės bei rožinės spalvų žiedlapiais, kuriuos kirpti padėjo daugybė Lietuvos gyventojų. Pritariantieji vokalistai dėvi tamsesnius drabužius.

Antrą kartą scenoje Vaidas ir Monika pasirodys šeštadienį, o ar pozityvus kūrinys „This Time“ iškovos vietą finale, paaiškės jau kitą ketvirtadienį.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
amanda
amanda
prieš 8 metus

nu tu backu tikrai nereikia, man labiau patinka kai tik jie dviese dainuoja. O dabar kazkoks balaganas.

Luna
Luna
prieš 8 metus

backai ir backgraundas ne kazka:) o siaip miela, sekmes bandant prasibraut I finala:D

Sofr
Sofr
prieš 8 metus

Wtf