Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Eurovizija 2015 (renginys)

Pirmasis 2015 metų „Eurovizijos“ sceną išbandė Moldovos atstovas

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

13.00 val. (Lietuvos laiku) Vienoje prasidėjo pirmosios šių metų „Eurovizijos“ dalyvių repeticijos. Pirmasis į sceną su trimis šokėjais ir dviem pritariančiosiomis vokalistėmis lipo Moldovos atstovas Eduard Romanyuta. Panašu, šalies komanda jau nuo pirmosios repeticijos yra pasirengusi atskleisti nemažai pasirodymo detalių, tarp kurių itin išsiskiria apranga, kadangi visi scenoje buvę atlikėjai, išskyrus pagrindinį vokalistą, vilkėjo policijos uniformas. Pats Eduard dėvi odinius drabužius.

Pasirodymas yra dinamiškas, tiek šokėjos, tiek ir pats Eduard nemažai juda, scenoje taip pat pastatyta speciali konstrukcija, ant kurios vyksta dalis veiksmo. Moldovos kūrinio „I Want Your Love“ metu scena nusidažė ryškia (gal net per daug) raudona spalva, kuri dainos metu įtaigiai mirksi, tiesa, kartais ekranus papildo ir šviesesnės detalės. Taip pat pasirodymo pabaigoje naudojama pirotechnika.

Apibendrinant galima teigti, jog Eduard Romanyutos scenografijos detalės kiek primena jo „eurovizinio“ kūrinio vaizdo klipą, pasirodymo metu siekiama sukurti ištisą veiksmo dramą. Kaip tai įvertins žiūrovai ir komisija, paaiškės po 8 dienų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus