BBC nuotr.
Eurovizija 2015 (renginys)

Kviečiame stebėti „Eurovision’s Greatest Hits“ koncertą

BBC nuotr.
BBC nuotr.

Kovo pabaigoje BBC televizija įrašė jubiliejinę laidą „Eurovision’s Greatest Hits“. Jungtinės Karalystės transliuotojas sukvietė į Londoną garsiausias „Eurovizijos“ žvaigždes ir nugalėtojus. Renginio filmavimą stebėjo ištikimiausi konkurso gerbėjai, o vedėjais tapo Graham Norton (BBC) ir Malmės „Eurovizijoje“ sužibėjusi Petra Mede (SVT).

Koncerto metu pasirodė Dima Bilan, Loreen, Emmelie de Forest, Conchita Wurst, Dana International, Johny Logan, Rosa Lopez, Natasha St Pierre, Anne-Marie David, Bobbysocks, Brotherhood of Man, Nicole, Herreys, Olsen Brothers ir Lordi. Publiką apšildė šįmet Jungtinei Karalystei atstovaujantis Electro Velvet duetas, taip pat savo įspūdingą pasirodymą padovanojo legendinė šokių grupė Riverdance.

Nuostabią „Eurovizijos“ jubiliejinę šventę galėsite stebėti jau šiandien nuo 23.00 val. (Lietuvos laiku) per BBC One ir RTE2 televizijas. Internetinę transliaciją galėsite stebėti, paspaudę šią arba šią nuorodas. Nors renginį iš viso filmavo 3 valandas, televizinė versija truks apie pusantros valandos.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Deividas
Deividas
prieš 9 metus

Šiandien rodys per SVT

Mia
Mia
prieš 9 metus

O gal bus galima kažkur pasižiūrėti įrašą :)? Nes deja praleidau transliaciją :/

latuf
latuf
prieš 9 metus

Elektra buvo dingusi keletai minuciu ir to uzteko kad praleisciau Loreen ir Electro Velvet…

Razinka
Razinka
prieš 9 metus

bus įdomu ♥