Asmeninio atlikėjos archyvo nuotr.
Eurovizija 2015 (dalyviai)

Airijai atstovaus Molly Sterling su balade „Playing with numbers“

Asmeninio atlikėjos archyvo nuotr.
Asmeninio atlikėjos archyvo nuotr.

Šiandien vykusioje „The Late, Late Show “ laidoje savo konkursines dainas atliko visi penki Airijos nacionalinės atrankos „Eurosong 2015“ dalyviai. Susumavus žiūrovų ir komisijos balsavimo rezultatus paaiškėjo, kad jubiliejinėje „Eurovizijoje“ pasirodys šešiolikmetė Molly Sterling su kūriniu „Playing with numbers“. Atlikėja surinko 104 balus, o antroje vietoje likusiai Kat Mohan iki pergalės pritrūko vos 5 balų. Laidoje taip pat skambėjo „Eurovizijos“ konkurso garsiausių dainų popuri, kurias atliko buvę airių nugalėtojai – Niamh Kavanagh, Paul Harrington ir Linda Martin.

Molly kilusi iš Ninos, miesto centrinėje Airijoje. Kūrinys „Playing with numbers“ buvo įrašytas netrukus pasirodysiančiam pirmajam atlikėjos albumui. Dainoje dainuojama apie rizikas, su kuriomis kasdien susiduria žmonės gyvenime ir meilėje, taip pat apie baimę keliauti mažai ištirtais keliais. RTVE interviu Molly pasakojo, jog paaugliai gali jausti, mylėti ir būti įskaudinti lygiai taip pat, kaip ir suaugę, tokiu būdu pabrėždama, jog nėra per jauna šiai dainai atlikti. Jaunąją žvaigždę palaiko tiek šeima, tiek draugai mokykloje, kurie negaili jai gražių žodžių ir linkėjimų.

Nors dainininkė iki šiol pasirodydavo tik smulkiuose konkursuose, vestuvėse ir vakarėliuose, Airija jai suteikė progą išbandyti savo jėgas tarptautinėje scenoje. Ar šlovės siekiančiai merginai pasiseks pakerėti „Eurovizijos“ žiūrovų bei komisijos širdis, sužinosime gegužės mėnesį.

Kviečiame įvertinti Airijos pasirinkimą:

[starrater tpl=10]

Molly Sterling pasirodymas „Eurosong 2015“ finale:

„Playing with numbers“ vaizdo klipas:

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Austėja
Austėja
prieš 8 metus

NUOBODU!

Isfeero
Isfeero
prieš 9 metus

Gerai,kad Airija viename pusfinalyje su Lietuva,.Daugiau tokių dainų išrinktų ,mums būtų vis daugiau šansų patekti į pusfinalį,.:)))) O jei objektyviau argumentuojant , tai šioje dainoje manęs kaip klausytojos nekabina absoliučiai niekas,,.Nei atlikimas, nei emocija(kurios nėra) nei dainos įprasminimas ir pats tekstas kažkoks be ryšio,..Tai ką jau kalbėti apie tuos eurovizinį formatą mėgstančius ir vertinančius žiūrovus,.:)

Gabrielius
Gabrielius
prieš 9 metus

Tobula !