Eurodiena.lt

Kviečiame dalyvauti „Eurodienos“ gimtadienio viktorinoje!

Eurodiena.ltNenumaldomai artėjant kovo 18 dienai – 8-ajam „Eurodienos“ tinklalapio gimtadieniui, kviečiame visus mūsų skaitytojus išbandyti savo žinias apie „Eurovizijos“ konkursą specialioje, jau ankščiau išbandyto formato viktorinoje, ir laimėti Lietuvos „Eurovizijos“ šaliką arba puodelį su „Eurovizijos 2015“ atributika (pasirinktinai).

Iš viso į žaidimą bus pakviesta net 16 dalyvių: 13 įveikusių atrankines užduotis ir 3 gavusius vardinius pakvietimus už puikius pasiekimus ankstesniuose „Eurodienos“ žaidimuose.

Pagrindinis žaidimo etapas vyks „Eurodienos“ „Skype“ pokalbių kambaryje ir susidės iš trijų dalių – 2 pusfinalių, antro šanso turo ir finalo.

Atrankinis turas (kovo 1–13 d.):

Jau nuo kovo 1 d. kiekvieną vakarą 20.00 val. „Eurodienos“ „Facebook“ puslapyje arba „Skype“ pokalbių kambaryje bus pateikiamas atrankinis klausimas arba klausimų rinkinys. Pirmajam teisingai įveikusiam dienos užduotį atiteks kvietimas į viktorinos pusfinalį.

Mūsų „Facebook“ puslapyje klausimus rasite kovo 1–11 dienomis, o „Eurovizijos“ pokalbių kambaryje – kovo 12–13 dienomis.

Pusfinaliai (kovo 15 d. 19.00 val. ir kovo 16 d. 20.00 val.):

8 dalyviams pirmiausia vienas po kito bus pateikiami skirtingos vertės klausimai, už kuriuos taškai kaskart atiteks tik pirmajam teisingai atsakiusiam. Po 25 klausimų atsisveikinsime su 3 mažiausiai taškų surinkusiais žaidėjais. Likusiems atiteks dar 15 klausimų, lemsiančių, kurie du dalyviai patenka į finalą (1 ir 2 vieta), o kurie – į antro šanso turą (3 ir 4 vieta). Užėmusiam 5 vietą teks palikti žaidimą.

Antro šanso turas (kovo 16 d. po antro pusfinalio):

4 antro šanso turo dalyviai bus suskirstyti poromis ir kovos vienas prieš vieną dėl dviejų likusių kvietimų į finalą. Kiekvienam dvikovos dalyviui asmeniškai atiteks po 5 klausimus su ribotu atsakymui skirtu laiku. Laimės atsakęs į daugiau klausimų. Dvikovose dalyviai vienas kitam rinks temą iš 12-os pateiktų, pagal parinktą kategoriją bus skiriamas klausimas. Esant lygiosioms žaidimas bus tęsiamas klausimų poromis.

Finalas (kovo 18 d. 20.00 val.):

6 finalininkai žais tokiu pačiu principu kaip ir pusfinaliuose. Po pirmosios klausimų dalies kovą tęs tik trys dalyviai.

Esant neaiškumams, lauksime Jūsų klausimų dėl žaidimo eigos šio pranešimo komentaruose arba kitais „Eurodienos“ komandos kontaktais.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
auelijus
auelijus
prieš 9 metus

labas vakaras mano varadas aurelijus aš esu eaurovizijos gerabėjas ačiu

Giedrius
Giedrius
prieš 9 metus

Tikrai smagi viktorina. Tik patekti vien jau į pusfinalį labai sunku, nes čia visi labai greiti, o klausimai būna labai sunkūs. 🙂