Stna Stjernkvist/SVT nuotr.
Eurovizija 2015 (atrankos)

Švedijos finalistų gretas papildė Jon Henrik Fjällgren ir Isa

Stna Stjernkvist/SVT nuotr.
Stna Stjernkvist/SVT nuotr.

Šiandien vykusiame jau trečiajame Švedijos nacionalinės „Melodifestivalen“ pusfinalyje scenoje savo kūrinius pristatė dar septyni dalyviai, kurių likimas buvo atiduotas į žiūrovų rankas. Pirmąsias dvi vietas užėmusiems atlikėjams, kaip įprasta, atitenka bilietai į finalą, o trečią bei ketvirtą vietą užėmę dalyviai savo laimę dar kartą bando „antrojo šanso“ etape, vyksiančiame po dviejų savaičių.

Švedijos televizijos žiūrovai nusprendė, jog geriausi šį vakarą buvo ir finale pasirodys Jon Henrik Fjällgren su daina „Jag är fri (Manne leam frijje)“ bei Isa, atlikusi kūrinį „Don’t stop“. Vilčių atstovauti Švedijai dar neprarado ir Andreas Weise, šį vakarą pasirodęs su daina „Bring out the fire“ bei Kristin Amparo su kūriniu „I see you“ – šie dalyviai pateko į „antrojo šanso“ etapą.

Deja, tačiau pernai metų finalininkė Ellen Benediktson (5 vieta), Kalle Johansson (6 vieta) ir jau penktą kartą savo laimę nacionalinėje bandęs Andreas Johnson (7 vieta) didelio žiūrovų palaikymo šį vakarą nesulaukė ir kovą dėl galimybės atstovauti Švediją baigė.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
efka
efka
prieš 9 metus

Tikiuos eric saade laimes. O siame pusfinaly tai esu patenkinta del isa labai simpatiska panele ir daina jai tinka sokiu judesiai irgi super o del henrik nu nzn melodija gal ir nieko bet kad nera tos dainos ten praktiskai

as
as
prieš 9 metus

SUPER!