EBU nuotr.
Eurovizija 2015 (atrankos)

Lietuvos nacionalinėje atrankoje liko trys dainos

EBU nuotr.
EBU nuotr.

Šeštadienį paaiškėjo, kurie trys atlikėjai pateko į 2015 metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalą, o pirmadienio popietę LRT paskelbė tris dainas, kurios varžysis vasario 14 dieną vyksiančiame dainos finale.

Laimingųjų dainų trejetukas:

  • „The right way“;
  • „Dangerous“;
  • „This time“.

Švedų Tinos Almqvist Hilli ir Daniel Persson sukurta daina „The right way“ užėmė antrąją vietą ir pagal žiūrovų, ir pagal komisijos balsavimą, o iš viso surinkusi 20 balų užėmė pirmąją vietą. Lietuvių Vytauto Bikaus ir Monikos Liubinaitės sukurta daina „This time“ iš žiūrovų gavo tik 6 balus, tačiau ją palaikė komisija, skirdama aukščiausią – 12 balų įvertinimą. Trečiąją vietą užėmė daina „Dangerous“. Nors ir nesusilaukė didelio komisijos palaikymo (4 balai), tačiau už dainą aktyviai balsavę žiūrovai skyrė jai pirmąją vietą ir bendroje lentelėje pakylėjo į 3-iąją vietą. Ketvirtąją vietą užėmė ir per plauką nuo finalo liko Edgaro Lubio kurta daina „Not perfect“.

Kviečiame dar kartą paklausyti šių dainų.

„This time“:

„Dangerous“:

„The right way“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

7 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Isfeero
Isfeero
prieš 9 metus

O aš kaip tik atvirksčiai šių metų atrankoje „įžvelgiau” kaip niekad perspektyvių dainų,.Pvz: Factory hurts, Not perfect, Take my love,.Nerealūs, superiniai gabalai,.This time manęs visiškai nekabino ir netgi nervino iki tos akimirkos,kol neprisijungė Linkytė ir dueto žavesys-skambesys visiškai pakeitė dainą ir netgi įprasmino ją,.Taigi vienintelį neblogą variantą,(kurio dar nespėjo pašalinti) matau ,.Tikiuosi išsiūsim duetą,.Dar visai patiko daina Dangerous Monikos atlikime,.

Luna
Luna
prieš 9 metus

Linkyte su „Dangerous” arba duetas su „This time”…bet siaip tai didelio skirtumo nera, nes visos likusios dainos niekuom neypatingos, o atlikejai savo lygiu lb panasus. Betkokiu atveju, visiems sekmes, ypac nugaletojui, nes jos tikrai prireiks. Gaila, kad LT atrankoj vis nebuna dainu, kurios kazkuo kabintu…arba as tikrai nieko nesuvokiu…

me
me
prieš 9 metus

Iš šitų tai tik „This TIme“ verta važiuot – smagi, įsimenanti melodija, taip ir norisi niūniuot. Žiauriai pozityvus gabalas. O ją geriausiai atliktų, be jokios abejonės, Vaidas.

DamDam
DamDam
prieš 9 metus

Lietuva, tu vėl tai padarei! :))) Nuspėti ESC laimėtoją dažniausiai būna nesunku, o Lietuvos atrankas laimi tos dainos, kurias būnu „nurašęs”.

Aną
Aną
prieš 9 metus

the right way

Be komentarų
Be komentarų
prieš 9 metus

Už Mią „The Right way” niekas neatliks geriau.

...
...
prieš 9 metus

Batai